Două persoane au murit în urma unui accident rutier ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în centrul orașului Constanța, autoturismul în care se aflau izbindu-se de clădirea garajului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, de pe strada Mircea cel Bătrân.

Foto: evz.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, din constatările făcute la fața locului a reieșit că două autovehicule au intrat în coliziune, pe fondul neasigurării corespunzătoare și neacordării de prioritate în intersecție, după care unul dintre ele a doborât un stâlp de iluminat stradal, din beton armat și a ricoșat într-o mașină de pe marginea drumului și, apoi, în clădirea garajului ISU.

„Militarii au intervenit cu promptitudine. Șoferul din autoturismul Audi Q5 a fost rănit ușor, pe când cele două persoane din turismul Ford, un bărbat și o femeie, au fost grav răniți, cadrele medicale sosite la fața locului aplicându-le manevre de resuscitare”, a declarat Chiriță.

Ulterior, cele două persoane grav rănite, cărora inițial li s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului, au decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 5 =