Caută
Close this search box.

Dragnea contestă sechestrul pe avere în dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea contestă la Înalta Curte sechestrul pus pe întreaga sa avere, în ancheta Tel Drum. Avocata președintelui PSD invocă faptul că nici o instituţie nu s-a constituit parte civilă în dosar.

FOTO: adevarulfinanciar.ro

Şi cum nimeni nu cere recuperarea prejudiciului, procurorul nu ar fi avut dreptul să ia măsuri asigurătorii, spune apărătorul lui Liviu Dragnea. Avocata Maria Vasii a declarat pentru Digi24 că sechestrul este pus după ureche, pentru că bunurile liderului PSD nu au fost evaluate.

„Am contestat ordonanța de instituire a măsurilor asiguratorii deoarece a fost emisă de procuror cu nerespectatrea unor forme esențiale cerute de lege, de exemplu că măsura asiguratorie a fost justificată de către dna procuror prin aceea ca să se indisponibilizeze bunuri necesare pentru acoperirea despăgubirilor, a prejudiciului.

Noi nu avem nici o constituire de parte civilă, ca atare nimeni nu a revendicat până în prezent un prejudiciu. Procurorul nu are căderea să indisponibilizeze din oficiu în lipsa unei părți civile care să revendice aceste despăgubiri”, spune Maria Vasii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri