Caută
Close this search box.

Elev înjunghiat în urma unei altercații la un liceu din Teleorman

Doi elevi ai Liceului Tehnologic numărul 1 din Alexandria au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei altercații în zona interioară a unității de învățământ, unul dintre ei fiind înjunghiat cu un cuțit, însă este în afara oricărui pericol, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Teleorman, Cristian Popescu.

FOTO: jurnalul.ro

Potrivit reprezentanților Poliției, un elev de 18 ani a fost înjunghiat de tatăl elevului cu care avusese anterior un schimb de replici și o altercație fizică.

„Tatăl a venit însoțit de o persoana și împreună au exercitat acte de violență asupra copilului de 18 ani. Cei doi agresori au fost prinși de jandarmi. Incidentul s-a produs în curtea școlii”, a declarat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

Informația a fost confimată și de conducerea unității de învățământ la care sunt înscriși cei doi copii.

„Cel mic a vrut să lovească, cel mare s-a apărat și a lovit el. Cel mic a sunat la tatăl lui. El spunea mereu că tatăl lui e cineva. A venit tatăl lui cu încă doi adulți. L-au fugărit pe copilul ăsta, l-au tăiat. Am chemat repede poliția, jandarmii”, a declarat directorul liceului, Iuliana Strancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri