Caută
Close this search box.

Europarlamentarul Cătălin Ivan, atac la Liviu Dragnea chiar la sediul PSD

UPDATE Cătălin Ivan a anunţat că îl va da în judecată pe liderul social-democrat, Liviu Dragnea, pentru declaraţiile repetate potrivit cărora el nu ar mai fi membru al PSD.

După afirmațiile lui Liviu Dragnea, cum că europarlamentarul Cătălin Ivan nu ar mai face parte din PSD, acesta a contraatacat extrem de tăios. „Mi se pare periculos ca liderul partidului de guvernământ să arunce astfel de minciuni în spațiul public, fără nicio dovadă, fără nicio probă. Alți lideri de partid să rostogolească această minciună. Eu am venit cu documente, absolut toate documentele care să ateste că un membru PSD este membru de partid cu acte în regulă. (…) Eu cred că după 14 ani de politică doar în PSD, fără să vin din alte partide politice, cred că am câștigat acest drept de a spune și când lucrurile nu merg bine în partid. Le dau eu toate documentele, că pare-se că ei nu le găsesc”, a spus luni dimineață Cătălin Ivan (38 de ani), chiar în fața sediului PSD din București.

Ivan a venit cu „toate documentele” pentru a demonstra că încă mai face parte din PSD, contrar dorințelor și ordinelor lui Dragnea. Recent, filiala PSD Iași a transmis un comunicat de presă prin care s-a dezis categoric de „apartidicul” Cătălin Ivan, care se „agață de PSD” și de funcția de europarlamentar, conform celor de la Iași. (foto: cotidianul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri