Caută
Close this search box.

Iohannis: Persoanele condamnate sau cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, în Suedia, întrebat fiind despre noul dosar care îl vizează pe Liviu Dragnea, că persoanele condamnate sau cercetate penal nu ar trebui să fie în aparatul de conducere al statului.

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis susţine o declaraţie de presă înaintea Summitului social din Suedia

„Eu m-am exprimat de foarte multă vreme Din capul locului, persoanele care au fost condamnate sau cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului, punct”, a declarat Klaus Iohannis, în Suedia, fiind întrebat cum comentează faptul că preşedintele Camerei Deputaţilor este cercetat într-un nou dosar.

DNA a anunţat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unui sesizări a OLAF (Oficiul european antifraudă), transmisă procurorilor pe 30 septembrie 2016, privind suspiciuni de obţinere nelegală pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene a unor fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri