Caută
Close this search box.

Jennifer Aniston și Justin Theroux, în sfârșit, vor deveni părinți

Jennifer Aniston și Justin Theroux așteaptă primul copil. Actorii urmează să devină părinți cu ajutorul unei mame surogat, scrie ziarul spaniol ABC citat de Agerpres.

Au existat mii de zvonuri privind faptul că Jennifer Aniston (48 de ani) ar putea deveni mamă. De data aceasta ar putea fi însă adevărat. Potrivit publicației Star, Aniston și Theroux (46 de ani) vor deveni curând părinți cu ajutorul unei mame purtătoare.

Revista dă asigurări că cei doi actori vor deveni anul viitor părinții unei fetițe. Cuplul este nerăbdător să țină în brațe primul lor copil.

Se pare că cei doi soți au recurs la serviciile aceleiași clinici la care au mers și alte celebrități precum actrița Nicole Kidman sau cântărețul Ricky Martin, pentru a-și îndeplini visul de a deveni părinți.

În cazul în care știrea va fi confirmată, cei doi actori vor face un pas înainte în căsnicia lor după ce și-au unit destinele în 2015, într-o ceremonia surpriză. Însă nu este prima dată când se speculează asupra unei posibili sarcini a lui Jennifer Aniston — același lucru s-a întâmplat și când era căsătorită cu Brad Pitt.

În urmă cu câteva luni, actrița mărturisea revistei Glamour că este sătulă de atâtea speculații: „Să ai un copil este o chestiune care nu privește pe nimeni, cu excepția cuplului sau persoanei care vrea să devină părinte. Alegerea unei femei de a avea un copil este echivalată în mod greșit cu fericirea interioară. Ideile mele privind o viață fericită sunt poate diferite de cele alte altor persoane”, a subliniat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri