Un fost asistent de producție de la „House of Cards” a afirmat joi că actorul Kevin Spacey l-a agresat sexual, iar mai mulți membri din echipa care produce acest serial au spus că starul hollywoodian a avut un comportament de „prădător” pe platoul de filmare, a anunțat presa locală, citată de DPA.

Kevin Spacey „și-a introdus mâinile în pantalonii asistentului de producție” și, ulterior, „l-a încolțit” în rulota lui, blocându-i accesul spre ieșire în timp ce îl atingea într-un mod nepotrivit, potrivit CNN, citat de Agerpres.

Opt persoane care lucrează sau au lucrat în echipa de producție a serialului „House of Cards” au făcut la rândul lor acuzații despre „mediul de lucru toxic” pe care, potrivit lor, Kevin Spacey l-ar fi creat „prin intermediul unui tipar de hărțuire sexuală”. Ei spun că acțiunile lui Kevin Spacey vizau în special bărbați tineri și că incidentele au inclus „atingeri ne-consensuale” și „comentarii grosolane”.

Netflix a anunțat joi că a sistat pe termen nedeterminat filmările pentru cel de-al șaselea sezon din „House of Cards”, care va fi și ultimul. Agentul de presă al actorului Kevin Spacey, care după apariția în presă a acestor acuzații a renunțat la colaborarea cu starul hollywoodian, potrivit site-ului Deadline Hollywood, a precizat că renumitul actor, în vârstă de 58 de ani, se află într-o perioadă de „evaluare și de căutare a unui tratament”.

Duminică, actorul american Anthony Rapp a dezvăluit într-un interviu pentru BuzzFeed că starul hollywoodian i-a făcut avansuri sexuale atunci când el era adolescent.

Anthony Rapp, interpretul unui rol principal în serialul TV „Star Trek: Discovery”, avea pe atunci vârsta de 14 ani, iar Kevin Spacey 26 de ani.

Spacey a publicat apoi un mesaj online în care a prezentat scuze publice, însă a precizat că nu își amintește acel incident, întrucât acesta „s-a întâmplat cu peste 30 de ani în urmă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =