Liviu Dragnea o atacă violent pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

FOTO: adevarulfinanciar.ro

„Va pleca tot cu functie. Este un sfârşit în toate. Sistemul face ce ştie mai bine, dosare. Mi-ar fi foarte uşor să mă retrag, dar eu nu dau înapoi. Eu nu am butoane la mine. Mi-ar fi foarte uşor”, a ameninţat Dragnea.

„Nu e o joacă şi nici glumă. Vrem să reformăm legislaţia. Sper să nu cedeze nici un ministru. Să stai ghiocel nu e în regulă. Eu nu garantez pentru nimeni, chiar dacă ştiu că au genunchii foarte tari. Noi scoatem legile justiţiei chiar dacă ajungem la DNA. Va fi război”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat, luni seară, la România TV , că nu crede că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă vreun dosar făcut.

„Acest program de guvernare sperie, pe plan politic lasă un spaţiu inexistent de manevră, mă refer la opoziţie. Sunt zbateri serioase, sunt aceste temeri din ce în ce mai mari…dacă lucrurile încep să meargă pe făgaşul normal, ei nu pot să mai apese pe nişte butoane.

Resping categoric orice acuzaţie din acest dosar, această istorie a început în 2004, când în campania de la locale cei de la PD au început să scoată pe piaţa aceasta campanie cu Tel Drum.

Nu cred că din vreo anchetă a OLAF reiese că eu aş fi fost implicat…vreau să văd şi eu care e legătura mea Liviu Dragnea, astăzi am aflat şi eu că în 2001 am organizat un grup infracţional.

Nu cred că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar făcut.

Preşedintele Iohannis este beneficiarul politic al execuţiei mele…sistemul la un moment dat va sări şi pe dumnealui, cum a sărit şi pe Traian Băsescu.

Lui Kovesi i s-a transmis că eu am înregistrat-o şi că eu v-am dat înregistrarea.”

 

 

97 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =