Caută
Close this search box.

Mai sunt câteva zile până la concertul Uriah Heep de la București

Uriah Heep revine în România, de această dată pe scena Hard Rock Cafe din București pentru un show mult mai intim față de concertele cu care trupa britanică ne-a obișnuit. Concertul este programat duminică, 12 noiembrie, de la ora 21.30.

În cazul în care vreți să vedeți legendele rock-ului britanic va trebui să vă grăbiți să prindeți ultimele bilete disponibile, cele fără loc din fața scenei.

Repertoriul Uriah Heep ne va purta prin intreaga discografie a formatiei, discografie care se intinde pe aproape jumatate de secol de activitate.

Trupa s-a infiintat in anul 1969 si este considerata unul dintre cele mai importante trupe rock ale anilor `70. De-a lungul carierei, Uriah Heep, a sustinut turnee in toata lumea si a uimit cu show-urile live care au adus laolalta fani vechi si noi. Printre piesele care au faacut istorie in lumea muzicii rock se numara „Gypsy”, „Easy Livin`”, „July Morning” si „Lady in Black”, inclusiv varianta alaturi de IRIS. Piesa a ajuns in fruntea topurilor din Germania.

Biletele fără loc, în fața scenei pe ringul de dans costă 79 de lei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri