Caută
Close this search box.

Marilena Rotaru: Regele moare, nu numai copleșit de boală și de ani, ci mai ales de durere

„O cortină grea se lasă peste acest Rege Lear al românilor. O cortină ca o ghilotină”, scrie Marilena Rotaru.

FOTO: Facebook/Marilena Rotaru

Sa-l părăseşti pe Regele Mihai acum şi să cerşeşti, la uşa Parlamentului, votul pentru stipendiile de la buget constituie „o uriașă sfidare a valorilor și a identității acestui neam”.

Regele moare mai ales de durere că fiica sa, Principesa Margareta, încalcă valorile pe care Majestatea Sa și-a întemeiat viața și Regatul.

„Pentru această instanță morală, această culme a modestiei și a sacrificiului, care n-a avut pentru el însuși nevoie decât de foarte puține lucruri – palton, sacou, ceas de acum mai bine de 70 de ani – se putea găsi suma necesară pentru a angaja o comisie de eminențe medicale care să ofere garanția celei mai competente îngrijiri și, periodic, opiniei publice, comunicate de specialitate privind starea de sănătate a Regelui.

Părăsirea Regelui în aceste momente de grea suferință, pentru a aștepta cu mâna întinsă la ușa Parlamentului votul mult doritelor încasări, într-o țară sleită de corupția politicienilor, este o uriașă sfidare a valorilor și a identității acestui neam”, scrie Marilena Rotaru pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri