Caută
Close this search box.

Omul nr. 2 din PSD dă ca sigură schimbarea ministrului Sănătății, premierul neagă ferm

niculae bădălău

În mod cu totul surprinzător, premierul Mihai Tudose neagă ferm o informație vehiculată chiar de președintele partidului care l-a propulsat în funcție.

Senatorul Niculae Bădălău, omul nr.2 în partidul de guvernământ și președinte executiv al PSD, considerat a fi un apropiat al președintelui Camerei, Liviu Dragnea, a invocat luni, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Giurgiu, schimbarea ministrului Sănătății, Florian Bodog.

 Acesta ar urma să fie înlocuit, până î lunan februarie, de doamna doctor deputat Elena Dinu, conform lui Niculae Bădălău.
„Cred ca până in februarie o sa o vedeti pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sanatatii. Pentru anul viitor, pe primul loc sa stiti ca va fi pentru noi Sanatatea, pentru asta, daca avem infrastuctura”, sunt declarațiile făcute luni de Niculae Bădălău.
Așa cum notam la începutul acestui material, întrebat fiind dacă se pune problema unei remanieri, prim-ministrul Mihai Tudose a spus răspicat: „Nu vorbim acum de remanieri”. (foto: revista22.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri