Caută
Close this search box.

Principesa Margareta: Regele Mihai se simte mai bine. De ce nu-l lasă pe Nicolae să-l viziteze

Regele Mihai se simte mai bine, spune Principesa Margareta, potrivit tvr.ro.

Informaţiile au fost furnizate, aseară, când Principesa Moştenitoare a ieşit din reşedinţa privată a Regelui, din Aubonne. A refuzat să acorde TVR un interviu şi a spus că nu doreşte ca Regele Mihai să fie filmat aşa, în suferinţă, pentru că Majestatea Sa vrea să rămână în amintirea românilor aşa cum a fost în cei 96 de ani, în putere, demn.

Regele Mihai se află încă sub supravegherea medicilor elveţieni, trei infirmiere şi un terapeut vin la domiciliu, zilnic, pentru diverse proceduri medicale. După câteva nopţi grele, în care a fost mai agitat, a primit un tratament care-l ajută să doarmă, ceea ce l-a întremat.

Regele Mihai a fost stabilizat în urmă cu patru zile, este conştient în cea mai mare parte a timpului, vorbeşte, recunoaşte persoane. Principesa Margareta a povestit că a întrebat ce s-a întâmplat, de ce este atât de multă lume în jurul Majestăţii Sale.

Întrebată de ce nu a fost primit nepotul Regelui, Principesa Margareta a spus că aceasta este dorinţa Majestăţii Sale. După ce Nicolae şi-a pierdut titlul de principe, a mai existat o întâlnire între acesta şi Regele Mihai, întâlnire care nu i-a făcut bine Majestăţii Sale şi după care a cerut să nu se mai întâlnească cu nepotul său.

Aşadar, membrii Casei Regale au considerat că, în situaţia gravă, în care era Regele Mihai, această întâlnire i-ar fi putut face mai mult rău.

Un răspuns

  1. nu conteaza gradul de rudenie,parinti,frati fii,nepoti,daca nu sunt bine veniti si nu vreau sa-i vad din un motiv sau altul nu-i primesc in casa,este dreptul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri