Scandalul din Casa Regală a României este departe de a se fi încheiat.

Poliţia elveţiană va audia mai multe persoane, potrivit avocatului fostului principe Nicolae. În primul rând, va fi audiată Principesa Margareta, deoarece ea este cea care a semnat plângerea penală împotriva Principelui Nicolae.

Audierile vor continua cu martorii care se aflau în interiorul clădirii în momentul scandalului, potrivit stiripesurse.ro.

În urmă cu o zi, Principelul Nicolae i-au fost retrase acuzaţiile de violenţă şi vătămare corporală.

Nicolae a rămas acum cu acuzaţia de tentativă de violare de domiciliu. Ancheta Poliţiei elveţiene continuă.

175 Vizualizări

2 COMENTARII

  1. ca paranteza , politia elvetiana este dura…Mi se pare ca tipa a fost extraordinar de bicisnica in aceasta situatie, insa cred ca problema este precum in proverbul cu ” oaia trage parturi si capra le trage”(ponoasele), sunt convins ca duda este cel care a santajat-o si/sau amenintat-o sa faca si aceasta miscare, parafrazand , putem spune ca ” duda este fermentata, dar e bagata margareta, la presa,la strosit”

  2. Incredibil! Nu au lasat nepotul sa isi vada bunicul, nu le-au dat dreptul bunicului si nepotului sa isi ceara iertare unul altuia si acum au ajuns si la Politie? Aici nu e vorba de principii si credinta si nici nu vorbim de o familie care se respecta…trist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here