Revista americană Vogue a avut exclusivitate pentru fotografiile realizate la nunta jucătoarei de tenis Serena Williams şi a plublicat, vineri, primele imagini de la acest eveniment.

Serena Williams, mireasă

Serena Williams, 36 de ani, s-a căsătorit, joi, cu Alexis Ohanian, 34 de ani, co-fondator al reţelei Reddit, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.

La nunta care a costa peste un milion de dolari şi care a avut ca temă Beauty and the Beast (Frumoasa şi bestia) au fost invitate 250 de persoane. Printre acestea s-au numărat Beyonce, Kim Kardashian, Ciara şi Eva Longoria. Dintre jucătoarele de tenis, Caroline Wozniacki a fost prezentă, însoţită de logodnicul ei, baschetbalistul David Lee. Venus Williams a fost şi ea la nunta surorii sale, informează News.ro.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul acestui an.

Serena şi Alexis s-au cunoscut în mai 2015, la Roma şi s-au logodit în decembrie 2016, tot la hotelul din capitala Italiei unde s-au întâlnit prima dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 2 =