Caută
Close this search box.

Sursele din mediile interlope ale polițiștilor caută criminalii din Călărași

Alertă maximă în Călărași. Două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate de doi bărbați pe care i-au luat la ocazie. Bărbatul a murit, în timp ce soția sa a fost rănită. Anchetatorii îi caută în continuare, cu toate structurile de informații ale poliției, pe cei doi criminali, având deja un cerc de suspecți. Există posibilitatea ca bărbatul și femeia să fi fost victimele a doua atacuri simultane, adică bărbații i-au atacat în același timp.

Astăzi s-au activat toate structurile de informații ale poliției, dar și „sursele” polițiștilor din mediile interlope pentru a-i găsi pe cei doi aatcatori, despre care se știe că au amândoi până în 25 de ani. Zona e împânzită de anchetatori.

Există un cerc de suspecți și posibile indicii care să ducă la identificarea autorilor. În acest moment, se derulează căutări în tot județul, la care participă polițiști în civil, jandarmi și ofițeri sub acoperire. Mașina în care s-a produs crima se află în custodia IPJ Călărași, unde criminaliștii încearcă să obțină mai multe probe (prelevări de urme biollogice, amprente).

Există posibilitatea ca bărbatul și femeia să fi fost victimele a doua atacuri simultane, adică bărbații i-au atacat în același timp: unul să-i fi tăiat gâtul șoferul, iar celălalt, tot de pe bancheta din spate, să o fi înjunghiat în omoplat pe femeia aflată în dreptul mașinii.

Între timp, soția bărbatului ucis a reușit să vorbească cu anchetatorii, cărora le-a spus că au fost atacați din spate.

Menționăm că două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate de doi bărbați pe care i-au luat în mașina lor, după ce au făcut autostopul. Șoferul i-a luat la ocazie pe cei doi tineri necunoscuţi din comuna Dragalina iar la destinaţie, în comuna Perişorul, bărbatului i-a fost tăiat gâtul și a murit, în timp ce soția sa a fost rănită.

Medicii care au sosit la faţa locului au declarat că ambele victime prezentau răni în zonă gâtului. Femeia, în vârstă de 55 de ani era în stare stabilă şi a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Călăraşi. Bărbatul, de 58 de ani, era în stop cardio-respirator, iar pentru el nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Cei doi asasini au fugit de la locul crimei și sunt căutaţi de forţe numeroase de poliţie şi jandarmi, inclusiv cu câini de urmă. De asemenea, în zonă au fost instituite filtre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri