Caută
Close this search box.

Un model american își vinde virginitatea pe o sumă imensă. Cine a plătit pentru ea

Un model își vinde virginitatea pentru aproximativ 3 milioane de dolari.

FOTO: protv.ro

Giselle, în vârstă de 19 ani, a primit o sumă importantă de bani de la un om de afaceri din Abu Dhabi, care i-a acceptat oferta. Însă bărbatul nu este singurul care a licitat.

Un actor de la Hollywood a cărui indentitate nu a fost dezvăluită, dar și un politician rus s-ar fi numărat printre persoanele care au fost dispuse să achite suma uriașă. În cele din urmă, prețul oferit de omul de afaceri arab l-a depășit pe cel al „competitorilor”, scrie Metro.com.

Tânăra este un model american, care a decis să-și vândă inocența pe Internet, potrivit protv.ro. Cu banii obținuți, tânăra speră să-și plătească studiile și să călătorească.

“N-aș fi visat niciodată că oferta va crește atât de mult și că am fi ajuns la 2,5 milioane de euro. Acesta este un vis devenit realitate. Cred că moda de a vă vinde virginitatea este o formă de emancipare și sunt șocată de oamenii care nu pot permite femeii să-și vândă virginitatea. Dacă vreau să-mi petrec această primă noapte cu cineva care nu este prima mea dragoste, asta e decizia mea”, susține aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri