Caută
Close this search box.

Un surfer a scăpat din colții rechinului după ce i-a aplicat un pumn în nas

Un doctor britanic care a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surfing în Australia a declarat că a supraviețuit pentru că a lovit animalul în nas, în același fel în care a procedat și faimosul surfer Mick Fanning în timpul unei competiții în urmă cu doi ani, informează DPA.

Foto: Daily Star

Charlie Fry, în vârstă de 25 de ani, făcea surf alături de prieteni luni după-amiază la Avoca Beach de Coasta Centrală, la nord de Sydney, atunci când un rechin a sărit din apă și l-a mușcat de umăr.

„Am văzut un rechin ieșind din apă, cu dinții, și pur și simplu l-am lovit în față”, a declarat Fry pentru postul Channel Nine. „Mi-am spus: fă ceea ce a făcut Mick, dă-i un pumn în nas”, a povestit el.

Cunoscutul surfer australian Mick Fanning a ținut în 2015 prima pagină a ziarelor atunci când în timpul unui concurs profesionist de surfing desfășurat în Africa Sud a lovit un rechin în față, atunci când a fost atacat.

„Mick, îți datorez o bere, mulțumesc foarte mult”, a declarat Fry, care locuiește în Australia de două luni și lucrează ca un medic specializat în urgențe la un spital local.

În urma atacului rechinului, Fry s-a ales cu mușcături minore la umăr și braț.

Potrivit bărbatului, rechinul avea o lungime de aproximativ două metri. Pe de altă parte, mass-media locale au indicat că un rechin de trei metri a fost localizat în aceeași zonă la puțin timp după atac, plaja adiacentă fiind închisă timp de câteva ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri