Caută
Close this search box.

Vrancea: Incendiu într-un bloc din Mărășești; mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri

O persoană intoxicată cu fum şi alta cu atac de panică, în urma unui incendiu produs într-un bloc. Mai multe persoane au fost evacuate.

O persoană a fost intoxicată cu fum, iar alta a suferit un atac de panică în urma unui incendiu produs, joi seară, la un bloc de locuinţe din Mărăşeşti, judeţul Vrancea. Cei mai mulţi locatari s-au autoevacuat din cauza fumului, cinci persoane fiind scoase din bloc de către pompieri,arată News.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, căpitan Cristina Duţă, incendiul a fost semnalat joi seară la o locuinţă dintr-un bloc din cartierul Doaga din oraşul Mărăşeşti.

La faţa locului s-au deplasat pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mărăşeşti şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea forţelor de intervenţie, mare parte dintre locatarii imobilului în care se manifesta incendiul se autoevacuaseră. Alte cinci persoane au fost ajutate de pompieri să părăsească clădirea în siguranţă.

O persoană a fost intoxicată cu fum iar alta, o femeie de 56 de ani,  a suferit un atac de panică, ambele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este localizat şi se lucrează pentru stingerea lui. Din primele informaţii, focul se manifestă într-un apartament de la etaj, dar, deocamdată, nu se cunoaşte cauza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri