Caută
Close this search box.

Kremlinul joacă fotbal: Campionatul Mondial a început cu Putin, Maradona, Banks, Cafu și Puyol

În grupele care s-au tras azi la sorți pentru turneul final al Campionaului Mondial din Rusia, 2018, actuala  deţinătoare a trofeului va fi cap de serie în grupa F și va juca cu Mexic, Suedia şi Coreea de Sud. Rusia, ţara gazdă, va lupta grupa A, împotriva selecționatelor din Uruguay, Egipt şi Arabia Saudită. În fine, surprinzătoarea campioană europeană din 2016, Portugalia, va evolua în grupa B, cu Spania, Iran şi Maroc.

Iată cum arată grupele:

Grupa A: Rusia, Uruguay, Egipt, Arabia Saudită

Grupa B: Portugalia, Spania, Iran, Maroc

Grupa C: Franţa, Peru, Danemarca, Australia

Grupa D: Argentina, Croaţia, Islanda, Nigeria

Grupa E: Brazilia, Elveţia, Costa Rica, Serbia

Grupa F: Germania, Mexic, Suedia, Coreea de Sud

Grupa G: Belgia, Anglia, Tunisia, Panama

Grupa H: Polonia, Columbia, Senegal, Japonia.

Cu ocazia tragerii la sorţi au vorbit preşedintele rus Vladimir Putin şi cel al FIFA, Gianni Infantino. Ceremonia a fost prezidată de celebrul fost internațional englez Gary Lineker, asistat de rusoaica Maria Komandnaya, vedetă TV.

Tragerea la sorţi a grupelor Cupei Mondiale a avut loc la Palatul de Stat Kremlin şi a fost făcută cu ajutorul a 9 foşti jucători, reprezentând ţara gazdă şi cele 8 campioane mondiale: Diego Maradona, Laurent Blanc, Gordon Banks, Cafu, Fabio Cannavaro, Diego Forlan, Carles Puyol, Nikita Simonian şi Miroslav Klose, din partea campioanei mondiale Germania.

Turneul final va debuta pe 14 iunie şi se va încheia pe 15 iulie, cu finala de la Moscova. Toate partidele vor fi transmise în direct de TVR 1 şi TVR HD. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri