Caută
Close this search box.

Scandal între Firea și Tudose. DCnews publică stenogramele certurilor din PSD

Conflict dur între Gabriela Firea și Mihai Tudose. În cadrul unei întâlnirri a liderilor PSD, Firea i-a reproșat lui Tudose că a îndrăznit să o critice pentru înființarea unui târg în Piața Victoriei. „Nu aveti de ce să-mi faceti mie sugestii sau recomandări, nici in privat, nici prin presă”, i-a spus Firea.

Stenogramele replicilor au fost publicate, sâmbătă, de DCnews.

Primul ministru  este acuzat cu argumente că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei și că vrea să preia PSD. Premierul este lăsat fără replică de către Gabriela Firea.

”Vă descrie întregul caracter și comportament”

Gabriela Firea: Domnule prim-ministru, am memorie bună și au fost și martori la discuțiile noastre…nu e de mirare că nu le mai recunoașteți. Vă descrie întregul caracter și comportament. Primăria Generală nu e în subordinea Guvernului, ca de altfel nicio primărie din țară. Nu aveți de ce să-mi faceți mie sugestii sau recomandări, nici în privat, nici prin presă. Eu răspund în fața legii și a bucureștenilor. Dumneavoastră în fața legii și Parlamentului. Dacă îngrijorarea dv. e una sinceră și onestă privind organizarea festivalului pentru copii și a târgului din Piața Victoriei, m-ați fi sunat să vorbim colegial și nu mi-ați fi dat indicații prețioase prin presă.

În dispută intervine și Liviu Pleșoianu, care  susține fără rezerve poziția primarului general. Premierul Mihai Tudose încearcă să atenueze tensiunea cu o glumă și face apel la unire (discuția avea loc înainte de 1 Decembrie), dar replica Gabrielei Firea este tranșantă.

Liviu Pleșoianu: Domnule Tudose, nu cred că vreți să vă spun chiar aici ce convingeri am în ceea ce vă privește. Am o singură mare satisfacție: nu v-am votat premier în Parlament. Bine am făcut, îmi vine să mă felicit.

Gabriela Firea: Nu putem fi uniți cu cei care au ordin pe unitate, suntem civili. Și nu ne amuză cumpenele prin care trece echipa noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri