Caută
Close this search box.

Haos la Kiev: Fostul preşedinte georgian, Mihail Saakaşvili, a fost reţinut de forţele de securitate ucrainene. VIDEO

Mihail Saakaşvili a fost reţinut marţi dimineaţa, la Kiev, după ce se urcase pe acoperişul clădirii în care locuieşte, de unde a ameninţat că se va arunca.

FOTO: deschide.md

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a venit cu unele precizări pe marginea reținerii lui Mihail Saakașvili. Astfel, politicianul este acuzat de „sprijinirea membrilor unei organizații criminale și tăinuirea activității acesteia”, potrivit deschide.md.

Fostul președinte al Georgiei și fostul guvernator al regiunii Odessa din Ucraina, Mihail Saakașvili, a amenințat că se aruncă de pe acoperișul casei unde locuiește. Asta după ce organele au descins în apartamentul acestuia din Kiev, transmite Unian.net.

FOTO: deschide.md

„Îndemn pe toți să se alăture și să nu permită comiterea fărădelegii. Să nu-i permită lui Poroșenko să mă răpească la comanda lui Putin. Sunt aici pentru a apăra Ucraina. Ei vor să mă răpească, pentru că m-am ridicat în apărarea poporului ucrainean”, a strigat Saakașvili de pe acoperiș.

Mai mulți susținători ai fostului președinte Mihail Saakașvili au venit lângă casa acestuia, unde au loc perchezițiile.

Poliția a folosit gaze lacrimogene împotriva susținătorilor lui Mihail Saakașvili. Mai multe persoane au avut de suferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri