Caută
Close this search box.

Donald Trump a anunțat că SUA recunosc orașul Ierusalim drept capitală a Israelului

Președintele american Donald Trump a anunțat miercuri că SUA recunosc orașul Ierusalim drept capitală a statului Israel, relatează agențiile internaționale de presă.

Donald Trump 

‘Avem un anunț important de făcut (…) și cred că trebuia făcut de mult timp’, a spus liderul de la Casa Albă la o reuniune a cabinetului său. ‘Mulți președinți au spus că vor face ceva, dar nu au făcut nimic’, a completat el, făcând aluzie la promisiunea mai multor foști președinți americani că vor muta ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim.

Foto: abcnews.gov.com

Un răspuns

  1. Aici, total de accord cu D.Trump, desigur daca asta este si dorinta Israelului, un stat suveran are dreptul sa-si mute de cate ori vrea si unde vrea, capitala si orice altceva…Asta o sa-i supere rau pe palestinieni, insa trebuie spus ca si israelul a facut greseli si excese in aceasta relatie milenar-tensionata, insa sa nu uitam un lucru f. important, palestinienii au devenit-de cateva zeci de ani bune- parazitii mondiali, au primit sute de miliarde de dolari in ajutoare si nu au construit nimic stabil, ocupatia lor-mai degraba- este de a arunca cu pietre in cei care fac ceva…iar Israelul, pe aceiasi palma de pamant, de aceiasi calitate, au facut -in partea lor(la fel fara, resurse naturale)- ‘taramul unde curge laptele si mierea”Prin viziune si munca eficienta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri