Caută
Close this search box.

Scandal, limbaj suburban, invective în Parlament, la votul pe Legile justiţiei. Şerban Nicolae: Îţi arăţi fasolele?

Şerban Nicolae

Un imens scandal a avut loc miercuri în plenul Parlamentului, când coaliția PSD-ALDE a votat, pe repede înainte, amendamente la Legile Justiţiei.

FOTO: digi24.ro

Totul a condus la un schimb aprins de replici între senatorul PSD și președinte al comisiei SIPA, Șerban Nicolae și Cosette Chichirău, deputat USR.

Cosette Chichirău era în timpul unui live pe pagina sa de Facebook și se apropie de senatorul PSD, potrivit digi24.ro.

„Hoții sunt în fruntea Parlamentului”, îi spune Chichirău, moment în care Șerban Nicolae o face „asistată social” și îi răspunde că „penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”. De aici, discuția degenerează într-un schimb acid de replici, în care senatorul PSD o jignește pe deputată într-un mod incalificabil.

Șerban Nicolae: „Dumneavoastră cine sunteți? Vă luați leafa astăzi? E bună leafa aia mărită de PSD. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți o asistată social?

Cosette Chichirău: Suta de amendamente sunt muncă.

Șerban Nicolae: L-ați citit pe vreunul? Nu mai rânjiți fasolea aia inutilă la mine. Aveți mâncare de deputat între dinți. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău: Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul său infracțional, organizat.

Șerban Nicolae: Ia scrieți o plângere penală. Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea, cu ce am furat eu. Căutați un coleg care a terminat clasa a doua.

Cosette Chichirău: Păi dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că eu sunt șofer?

Cosette Chichirău: Există poze.

Șerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acuma ce să facem?

Cosette Chichirău: Dumneavoastră aveți CV? Care sunt calificările dumneavoastră? Furați România bucată cu bucată.”

Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor a fost înregistrată miercuri la Senat, deşi actul normativ se află încă în dezbatere la Camera Deputaţilor, nefiind adoptate nici măcar jumătate dintre articole.

Potrivit site-ului Senatului, iniţiativa legislativă de modificare a legii 303/2004 a fost înregistrată miercuri după-amiază pentru dezbatere în Camera superioară, deşi în acel moment nici măcar jumătate dintre articolele actului normativ nu fuseseră discutate în Camera Deputaţilor.

Iniţiativa a primit numărul de înregistrare B622/2017, lucru care se întâmplă doar după ce un proiect a fost adoptat de prima cameră sesizată.

 

 

Un răspuns

  1. Șerban Nicolae: ”Am o poză în care dvs. faceți sex anal”(…)___–___ Presupunand ca chiar exista acea poza cu Cosette, ce treaba are asta cu cloaca numita parlament? Desi pare incredibila , aceasta manifestare, totusi, are ratiunea ei, ilustreaza, dovedeste, confirma statusul de putreziciune fantastic de avansata al „elitelor” romanesti, sustinute -e f. adevarat- de mii de asemenea gunoie, si in real si pe virtual, cum si pe acesta pagina exista” cativa”, pus in ghilimele, pentru ca „echipa” poate fi precum in „omul orchestra”… adica sulfa, canta, joaca la mai multe capete,singur… Banuind ca asa-supranumita comisie de „etica” a parlamentului se tine cu mainile de burta , razand(adica sunt total de accord cu bovina serba, pe intinsa campie a marlaniei romanesti), sfatul meu pentru Cosette este sa se adreseze direct supraputerii statale, UE si chiar organizatiei femeilor din cadrul ONU, pentru a presa Romania si -astfel- macar acel magar si gunoi -serban nicolaie- sa fie scos in afara oricarei demnitati centrale sau locale, iar daca a fost sofer(meserie f. onorabila), nu are decat sa-si deschida o afacere de taximetrie, probabil nici dracu’ nu se va urca in taxi-ul sau(exceptie tatal dracilor, dragnea, taratzeanu, etc si muma-sa, firea, olgutza, macoveica, etc)… 2- serban nicolaie, 1 Febr., 2017:”… Putin bun simt, putina decenta. Ma deranjeaza nesimtirea, lipsa de educatie, ma deranjeaza orice inseamna lipsa de sapte ani de acasa…”______––-______individual asta pare a nu avea nici cele 9 luni de acasa, trebuie sa fi fost gestat de vreo scroafa, altfel nu se explica…Intrebarea este insa cu ce drept se baga el -la modul cel mai official si public- in viata personala a acestei femei, chiar daca exista o asemenea poza, o alta intrebare este , cum a ajuns in posesia acestui gunoi, nu cumva tocmai pentru a o folosi ca mijloc de santaj? 3-„Șerban Nicolae: „Dumneavoastră cine sunteți? Vă luați leafa astăzi? E bună leafa aia mărită de PSD. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți o asistată social?”____––-_____ aici are destula drepate , banditul, numai ca el vrea prin acest subterfugiu sa spuna ca numai „altii”sunt asistati sociali si iau bani nemunciti, in realitate ei, cei de la putere sunt cei mai mari asistati sociali, chiar de lux, pentru ca „leafa marita”(cat si cea initiala) nu vine din afacerile (indiscutabil, frauduloase) ale pesedistilor de la putere, ci vin din taxele TUTUROR romanilor care muncesc…Poate ca aceasta Cosette chiar este „floarea ” cu care s-ar putea face primavera, insa si in opozitie exista sute de flori de alta calitate, „florile cadavrului” cum le numesc cei din Sumatra, si chiar daca nu sunt extraordinare ,ca numar, sunt foarte mari, au diametrul chiar si de peste un metru…Tocmai pentru asta parlamentul romanesc pute chiar mai rau decat o cloaca superimputzita, pentru ca exista si aceste „flori”, precum acest serb, pe intinsele campii, ale marlaniei romanesti..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri