Caută
Close this search box.

Vladimir Putin și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte al Rusiei

Președintele rus Vladimir Putin, în vârstă de 65 de ani, a anunțat miercuri că va candida pentru un al patrulea mandat la alegerile prezidențiale care se vor defășura anul viitor în luna martie, informează agențiile internaționale de presă.

Vladimir Putin

‘Îmi anunț candidatura pentru postul de președinte al Rusiei’, a spus Putin la o întâlnire cu muncitorii unei uzine de la Nijni Novgorod, discurs transmis în direct la televiziune.

Conform tuturor sondajelor, el ar urma să câștige detașat scrutinul din martie și astfel va rămâne președinte până în anul 2024.

Vladimit Putin se află la conducerea Rusiei, ca președinte sau ca premier, încă din anul 2000. În medie, popularitatea lui se află la un procent de 80%. Audiența a strigat ”Da” la anunțul făcut de Putin și a aplaudat furtunos, potrivit publicației The Independent.

Foto: independent.co.uk

Un răspuns

  1. Probabil ca deja stie pe ce conteaza…Putin este uns cu toate alifiile si -in mod nativ- este si destept si patriot, el a inteles sensibilitatile populare si inca nu este decis sa transforme Rusia in imperiu(Monarhie) cu Tzar la conducere, asa ca el se substituie puterii supreme si perpetue, care este singura cale -In cazul Rusiei- de a mentine laolata atatea diversitati( de toate sorturile), dezmembrarea Rusiei ar fi un pericol imens si pentru cetatenii Rusiei, dar si pentru statele vecine, chiar pentru toata Europa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri