Caută
Close this search box.

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, lovește în guvernul PSD. Bădălău reacționează

Florentin Pandele

După ce Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și liderul organizației PSD pe București, a declarat că s-a împăcat cu premierul Tudose, la câteva ore soțul Pandele, primarul de Voluntari, s-a și zburlit la Guvern.

Florentin Pandele

„Eu sunt ofiţer al statului român, în rezervă, sunt comandant de cursă lungă, îmi iubesc patria cum nu vă puteţi voi imagina. O iubesc cum aş vrea să şi-o iubească toţi românii. Dar nu pot să stau ca fraierul şi să aştept să ne ia banii, că se numeşte guvernul Tudose, guvernul Dragnea, guvernul PNL, USR. Nu vreau eu să ne ia din 40 de milioane, 8 milioane. Dacă nu se poate şi asta e legea, asta-i viaţa, ce să facem? Eu fac tot ce-mi stă în putinţă să rămană banii în localitatea asta, că avem şi noi proiecte, ne-am apucat să investim în şcoli, în grădinite, spitale”, a declarat, Florentin Pandele, potrivit Mediafax.

Edilul susţine că primarii ar trebui să acţioneze, având în vedere că în perioada următoare bugetul va fi votat în Parlament, menţionând că ia în calcul organizarea unui protest.

„Nu ştiu când va fi (n.r. protestul): mâine, poimâine, răspoimâine. (..) Voi ieşi când se epuizează toate căile şi când văd eu negru pe alb că am pierdut banii. Atunci ies”, a mai spus Pandele.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, joi, că primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, s-a ”grăbit puţin” când şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la bugetul de stat pentru 2018, explicând că toţi primarii ”vor fi mulţumiţi” de sumele alocate.

”S-au rezolvat absolut toate problemele, mărindu-se cotele care vin. (…) Domnul Florin Pandele s-a grăbit puţin, pentru că noi în mometul în care dădea acea declaraţie tocmai studiam şi rezolvam această problemă. De aceea, nu cred că acum este supărat sau îşi mai menţine acel apel pentru că lucrurile s-au rezolvat”, a declarat preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău.

El a mai spus că proiectul bugetului de stat pentru 2018 nu a ajuns în Parlament, afirmând că este posibil ca în legislativ să mai fie operate anumite modificări, să mai fie aprobate anumite amendamente.

”Nu am făcut o consultare (n.r. cu primarii), dar cu siguranţă vor fi mulţumiţi”, a dat asigurări liderul PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri