Caută
Close this search box.

Cel mai neobișnuit fan al lui Inter Milano: liderul nord-coreean Kim Jong-un

Kim Jong-un, președintele Coreei de Nord, a fost ”deconspirat” a fi un fan autentic al cunoscutei grupări din Italia, Inter Milano, echipă antrenată în anii 1998 și 1999 de românul Mircea Lucescu.

Astfel, senatorul italian Antonio Razzi, considerat a fi un prieten al nord-coreeanului din perioada de studenție a acestuia, a declarat pentru programul de televiziune „Che Fuori Tempo Che Fa”, că prietenul său este un mare fan al fotbalului. Potrivit mirror.co.uk., senatorul Razzi a mai dezvăluit că Jong-un ar fi mers de mai multe ori chiar pe celebrul stadion San Siro din Milano, în perioada studenției de la Berna (Elveția), pentru a urmări meciuri ale celor de la Inter.

Razzi a mai spus un lucru necunoscut până acum, anume acela că, la începutul sezonului fotbalistic 2017-2018, a intenționat să meargă în Coreea de Nord, alături de fotbalistul lui Juventus, Paulo Dybala, pentru a discuta cu Kim Jong-un și a detensiona situația creată de criza rachetelor balistice testate de țara asiatică. (foto sickchirpse.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri