Caută
Close this search box.

Patru jandarmi şi un pasager au fost răniţi într-un accident cu o mașină a Jandarmeriei

O maşină a Jandarmeriei Capitalei a fost implicată într-un accident rutier care a avut loc noaptea de luni spre marţi, la intersecţia străzilor Nerva Traian cu Timpuri Noi, patru jandarmi fiind răniţi şi transportaţi la spital. A fost rănit şi un pasager din cealaltă maşină implicată.

 

„Autoturismul marca Dacia Logan acţiona în cadrul sistemului 112 şi la momentul producerii accidentului se afla în patrulare. Autoturismul era condus de plt mai H.M., în vârstă de 45 de ani. În urma accidentului cei patru jandarmi aflaţi în maşină au avut diverse traumatisme fiind transportaţi 2 la spitalul Bagdasar Arseni şi 2 la Pantelimon”, potrivit Jandarmeriei Capitalei, informează Mediafax.

O tânără care se afla în cealaltă maşină a fost rănită

Potrivit poliţiştilor, şoferii maşinilor implicate au fost testaţi pentru a se stabili dacă au consumat alcool, rezultatul fiind negativ.

Poliţia rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. Din primele informaţii, şoferul celei de-a doua maşini implicate nu a oprit la semafor deşi arăta culoarea roşu, lovind maşini jandarmilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri