Caută
Close this search box.

Poliția din  New York: De sărbători ”veţi vedea mai multe arme şi mai mulţi ofiţeri de poliţie foarte bine pregătiţi”

Departamentul de Poliţie din New York va spori măsurile de securite de Anul Nou, din moment ce sute de mii de oameni se adună în mod tradiţional în Times Square pentru a celebra intrarea în noul an, au anunţat, marţi, autorităţile locale, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Acest anunţ vine la câteva zile atacul comis luni într-un terminal pentru transport public din Manhattan, informează Mediafax.

John Miller, comisar adjunct pentru Contraterorism al Poliţiei din New York, a afirmat că analizează incidentul de luni din Manhattan pentru a găsi modalităţi pentru a contracara viitoare atacuri.

”Cred că este pentru prima dată când am văzut un individ cu o bombă sinucigaşă în funcţiune în New York. Aşa că vom analiza în profunzime cazul”, a declarat Miller.

Prin urmare, a adăugat comisar adjunct pentru Contraterorism al Poliţiei din New York, locuitorii metropolei americane vor vedea o prezenţă sporită a forţelor de securitate în zonele intens circulate şi în zonele în care se adună oamenii în noaptea de anul nou, în mod special în Times Square.

”Veţi vedea mai multe arme şi mai mulţi ofiţeri de poliţie foarte bine pregătiţi”, a mai spus Miller.

Foto: nydailynews.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri