Caută
Close this search box.

Crima de la Dristor. Poliția Capitalei: Nu am primit apelul de la 112

Șeful Poliției Capitalei spune că la ei nu au ajuns informații despre apelul la 112 făcut de prima victimă a presupusei ucigașe.

„Nu am primit nici un apel de la 112”, a spus Nicu Dragoș Orlando, șeful Poliției Capitalei.

Ancheta a fost deschisă după ce tatăl fetei care a supraviețuit tentativei de crimă în stația Costin Georgian spune că fiica sa a aşteptat două ore pentru a putea depune plângere la Poliţie.

„Un şoc pentru toţi. În 45 de minute am sunat la 112. Şi 112 m-a trimis la Costin Georgian să investighez eu, ca părinte. E posibil aşa ceva? (…) Am spus la 112 că fata a fost împinsă intenţionat în faţa metroului, iar doamna de acolo mi-a spus să merg la metrou, că au poliţia lor”, a spus tatăl fetei, potrivit digi24.ro.

La scurt timp după această declarație, ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit despre sincope în funcționarea serviciului de apeluri de urgență.

„E o anchetă în derulare, n-aș vrea să mă pronunț eu acum, la cald, însă din ceea ce am văzut eu, polițiștii, din momentul când au fost sesizați – se cunoaște deja că a fost o oarecare sincopă după apelul pe 112, dar de la ora 17.15, când au fost sesizați și au început procedura de audiere, eu cred că este destul de justificată această prezentare a procedurilor”, a spus ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri