Caută
Close this search box.

Judecătorul Dănileţ: Dacă trebuie să iasă şi magistraţii în stradă să înţelegeţi că e groasă, o să facem şi asta!

Cristi Dănileţ, fost membru CSM, anunţă proteste ale judecătorilor. Magistraţii români nu vor accepta ca Parlamentul să dezbată legi în favoarea infractorilor.

FOTO: impactfm.ro

„Luni, între orele 12-13, judecătorii şi procurorii din judeţele Cluj, Sălaj, Maramureş, Bistriţa-Năsăud vor ieşi în faţa tribunalelor, îmbrăcaţi în robe! Ei vor protesta împotriva modificărilor aduse la legile justiţiei şi a codurilor penal şi de procedură penală. Sperăm că la fel vor proceda magistraţii din celelalte judeţe ale ţării”, a anuţat vineri seara, pe Facebook, judecătorul Cristi Dănileţ, fost membru CSM, potrivit epochtimes-romania.com.

Anterior, judecătorul precizase că magistraţii români nu vor accepta nepăsători ca Parlamentul să dezbată legi date în favoarea infractorilor.

„Este o ruşine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane. În momentul de faţă judecătorii penalişti şi procurorii discută necesitatea de a intra săptămâna viitoare într-o formă de protest. Aşadar, luni vom anunţa şi noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Dacă trebuie să iasă şi magistraţii în stradă sa înţelegeţi că e groasă, atunci o să facem şi asta, să vuiască Europa!”, scria, pe Facebook, Cristi Dănileţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri