Caută
Close this search box.

Papa Francisc a suflat în lumânarea din pizza, la aniversarea de 81 de ani

Papa Francisc a împlinit 81 de ani duminică, îndemnând mulţimea de pelerini veniţi să asculte tradiţionala slujbă de duminică Angelus din piaţa Sf.Petru să aibă inimile pline de bucurie, chiar şi atunci când lucrurile sunt potrivnice lor, relatează AFP.

Papa Francisc a suflat în lumânare, aceasta fiind așezată pe o pizza extra-large, pizza oferită copiilor asistați de serviciul pediatric din Vatican

Papa a subliniat de asemenea importanţa ca părinţii să-şi ţină departe copiii de necazurile şi certurile lor.

„Când copiii sunt martori la problemele din casă, la certurile dintre părinţii lor, ei suferă. Nu-i faceţi să sufere. Ei trebuie să crească într-un mediu plin de bucurie”, a spus Sfântul părinte, care cu puţin înainte se întâlnise cu copii defavorizaţi de care se ocupă o fundaţie a Vaticanului.

Papa Francisc le-a mulţumit credincioşilor din piaţa Sf. Petru, veniţi să-l sărbătorească cu ocazia împlinirii a 81 de ani.

El a servit la prânz un tort făcut din pere şi scorţişoară, deasupra căruia expertul în graffiti MauPal l-a reprezentat pe papă ducând în spate globul pământesc, sfâşâiat, dar cârpit, un simbol al puterii de reunificare a papei, potrivit cofetarului care a realizat prăjitura.

 

Foto: nbcnews.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri