Caută
Close this search box.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți de gemeni

Fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova şi cântăreţul Enrique Iglesias au devenit la sfârşitul săptămânii trecute părinţi de gemeni, potrivit site-ului specializat în celebrităţi TMZ, citat marţi de EFE.

Foto: miami.com

Naşterea unei fetiţe, Lucy, şi a unui băieţel, Nicholas, a avut loc sâmbătă, 15 decembrie, la Miami (Florida), a precizat citând surse din acest oraş.

După naşterea care a avut loc în urma unei sarcini care a trecut neobservată, fosta tenismenă a postat pe contul său de Instagram o fotografie pe un iaht.

Fosta sportivă şi top-model rusoaică, în vârstă de 36 de ani, şi cântăreţul spaniol, de 42 de ani, au o relaţie din 2001. Cei doi au început să se întâlnească după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la videoclipul piesei „Escape”.

Anna Kournikova, născută la Moscova, s-a retras în 2003 din lumea tenisului, dar a continuat să joace la turnee demonstrative, iar fanii îi pot urmări activitatea pe Instagram.

Deşi nu a câştigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.

Enrique Iglesias are o carieră prolifică de cântăreţ şi a câştigat anul acesta Premiul Artistului Anului la cea de-a III-a ediţie a galei Latin American Music Awards (LAMAs).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri