Caută
Close this search box.

UPDATE ProTV a emis o informație eronată: actorul Marian Râlea este bine-mersi și așteaptă să serbeze mâine 60 de ani

UPDATE: ProTV a emis o informație eronată: actorul Marian Râlea este bine-mersi și așteaptă să serbeze mâine 60 de ani.

Actorul a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anunțat moartea, în urmă cu câteva momente, declarând că este bine-mersi, la filmări, și că abia așteaptă să vină ziua sa de naștere și Crăciunul.

”M-au sunat prietenii să vadă ce e cu mine. Sunt în viață și nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme. Sărbători fericite tuturor”, a declarat actorul Marian Râlea.

 

Cum a venit știrea de la Pro TV, motivând că informația e venit eronată de la Agerpres:

Cunoscut de generații întregi drept magicianul, cunoscutul actor Marian Râlea s-a stins în această dimineață, informează știrileprotv.ro

Foto: wowbiz.ro

Actorul mâine ar fi împlinit 60 de ani, fiind născut la 20 decembrie 1957, la Brașov. Nu a fost niciodată căsătorit, iar tragediile din familie petrecute în urmă cu câțiva ani, respectiv moartea mamei și a fratelui său, au lăsat urme adânci în sufletul său ducându-l până la depresie.

Marian Râlea a absolvit Academia de Teatru şi Film din Bucureşti în 1982, ca şef de promoţie. Începând din 1990, a realizat emisiuni la TVR, printre care celebra emisiune pentru copii ,,Magicianul“, devenită mai târziu ,,Abracadabra“. Emisiunea a debutat pe postul TVR 1, iar din 1996, s-a mutat pe postul Pro TV, unde a fost difuzată până în 2001.

A interpretat numeroase roluri în piese jucate pe scenele Teatrului Mic, Teatrului de Comedie, Teatrului Bulandra, pentru care a primit distincţii importante. I-au fost decernate, printre altele, premiul pentru cel mai bun actor de comedie pentru rolul Lysander din ,,Visul unei nopţi de vară“ de William Shakespeare, la Festivalul Naţional de Teatru ,,I.L. Caragiale“, premiul pentru cel mai bun actor al anului pentru rolul Benedict din ,,Mult zgomot pentru nimic“, de W. Shakespeare, pentru rolul Farfuridi din ,,Scrisoarea pierdută“, după I.L. Caragiale, şi pentru rolul Ludovic Delfinul din ,,Regele Ioan“ de W. Shakespeare la ATM – UNITER.

A jucat, totodată, şi în lung-metraje ca „Din dragoste cu cele mai bune intenţii“ şi „Sunt o babă comunistă“, precum şi în seriale TV. În 2001, a înfiinţat Teatrul Naţional pentru Copii. În prezent este actor al Teatrului Bulandra din Bucureşti şi lector al Facultăţii de Litere şi Arte din din cadrul Universităţii „Lucian Blaga“ din Sibiu.

Marian Râlea a fost văzut ultima oară în public la înmormântarea regretatei actrițe Stela Popescu.

Un răspuns

  1. Tacut si plin de talent a trait pentru teatru Acum a plecat la domnul ,SA aiba tARANA USOARA SI O PRIMIRE ALATURI DE MARILE VALORI CULTURALE PLECATE LA DOMNUL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri