Caută
Close this search box.

Exclusiv. Dezvăluiri cutremurătoare despre existența extratereștrilor, de la un fost înalt oficial al Pentagonului

Incredibil și cutremurător. Însuși fostul șef al Biroului secret al Pentagonului pentru supravegherea OZN-urilo (UFO-hunting secret Bureau), Luiz Elizondo, spune pe șleau, și nu oriunde, ci la CNN: ”Eu cred că nu suntem singuri”.

Dar cine este Luis Elizondo ?

Ei bine, Luis Elizondo (foto) este un ofițer de informații de carieră, recent pensionat, care a lucrat pentru Armata SUA și Departamentul de Apărare ca Executiv Național de Contrainformații, Director de Informații și Director pentru Personalul de Management al Programelor Naționale. • În ultimii 10 ani de carieră, Elizondo „a desfășurat un program sensibil de identificare a amenințărilor aerospațiale, concentrându-se pe tehnologii aeriene neidentificate”. • Huffington Post a remarcat că „în mai puțin de două săptămâni după părăsirea Pentagonului, Luis Elizondo a confirmat că OZN-urile sunt reale; ele există și au fost documentate oficial. Poate cineva să spună cu acest fapt acum? „

Așadar, un fost înalt oficial al Pentagonului, care a condus un program guvernamental dat recent publicității, program  destinat cercetării potențialelor OZN-uri, a declarat luni seara că el crede că există dovezi că viața extraterestră a ajuns pe Pământ.

„Credința mea personală este că există dovezi foarte convingătoare că  s-ar putea să nu fim singuri”, a declarat Luis Elizondo, într-un interviu din programul „Erin Burnett OutFront”, al CNN.

Două articole din The New York Times și Politico, apărute în weekend, au arătat că efortul și programul de identificare a amenințărilor asupra aviației militare, a început în mare măsură la cererea liderului grupului majoritar al Senatului, Harry Reid, (Nevada), care a ajutat la finanțare după ce a vorbit cu un prieten și  donator politic, care deține o companie aerospațială și care a spus că el crede în existența unor ființe extraterestre.

Elizondo a declarat pentru The New York Times că a demisionat din cadrul Departamentului Apărării în octombrie, în semn de protest față de ceea ce el a numit secretul excesiv din jurul programului și opoziția internă față de acesta, după ce finanțarea s-a încheiat în anul 2012.

Elizondo a declarat luni că nu poate să vorbească în numele guvernului, însă a sugerat cu putere că există dovezi care l-au împiedicat să excludă posibilitatea ca aparate de zbor extraterestre să fi vizitat Pământul.”Aceste aeronave – le vom numi aeronave – arată a avea caracteristici  care nu se află în prezent în inventarul american și nici în niciun alt inventar străin despre care știm că există”, a spus Elizondo despre obiectele pe care le-au cercetat. El a spus că programul a încercat să identifice ceea ce s-a văzut, fie prin intermediul unor instrumente, fie prin rapoarte ale martorilor oculari, iar apoi „să constate și să determine dacă aceste informații reprezintă o potențială amenințare la adresa securității naționale”.


– Am găsit multe astfel de ”aeronave”, spuse Elizondo. Fostul oficial al Pentagonului a declarat că a identificat avioane „anormale” care „sfidează aparent legile aerodinamicii”. „Lucruri care nu au servicii de zbor evidente, nici forme evidente de propulsie și manevre în moduri care să includă manevrabilitatea extremă care provine în urma, aș spune, accelerației gravitaționale normale, de la om sau de la ceva biologic”, a spus Elizondo. Raportul Times despre programul guvernului în legătură cu OZN-urile a inclus și două videoclipuri ale unor piloți discutând despre ceva misterios pe care îl vedeau. Unul dintre piloți, Comandor pensionar David Fravor, a declarat pentru CNN că,  în timpul unui zbor din 2004, a putut vedea un obiect care seamănă cu un „Tic Tac lung de 40 de picioare”, care se manevra rapid și își schimba foarte brusc direcția.

(foto: dailymail.co.uk, exo news, ABC news)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri