Caută
Close this search box.

Radu Duda şi-a schimbat numele de trei ori în 16 ani. Cum se numeşte acum soţul Principesei Margareta

Radu Duda are, se pare, probleme serioase de ideintitate. În 16 ani şi-a modificat numele de trei ori.

Primul pas a fost o schimbare de nume din 2001:

“Duda Radu, cu domiciliul în București, calea Șerban Vodă (…), sectorul 4, născut la data de 7 iunie 1960 în Iași, județul Iași, fiul lui Rene-Corneliu și Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Duda în acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.

Așadar, apare “Hohenzollern-Veringen”, dar și “Duda” e încă prezent.

Șapte ani mai târziu, deci în 2008, o nouă modificare: “Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, Palatul Elisabeta, şos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda“ în acela de „al României-Duda“, spre a se numi: „al României-Duda Radu.”, potrivit lui Cătălin Prisăcariu.

S-a rezolvat și asta. În 2011, chiar în luna decembrie, deci fix acum șase ani:

“Al României-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, şos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Al României-Duda în acela de Al României, spre a se numi Al României Radu”, dezvăluie Prisăcariu pe blogul său.

 

 

Un răspuns

  1. Inseamna ca si-a schimbat mai des numele decat a facut-o cu chilotii si sosetele, la un loc???!!!Ca prea pute, acest individ…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri