Caută
Close this search box.

Doctorul Mihai Lucan și fiul său au trecut sub control judiciar

Tribunalul Bucureşti a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a medicului Mihai Lucan, acesta fiind pus sub control judiciar într-un dosar în care este cercetat pentru delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei.

Doctorul Mihai Lucan. Foto: stirileprotv.ro

Aceeaşi măsură a fost luată şi faţă de fiul lui Mihai Lucan, precum şi faţă de Dan Emil Fofiu Sânpetreanu, director la Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, arată Agerpres.

Decizia nu este definitivă, iar DIICOT a făcut contestaţie.

Procurorii DIICOT au efectuat miercuri percheziţii la clinica din Cluj a chirurgului Mihai Lucan, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei grupări infracţionale organizate, specializată în delapidare cu consecinţe deosebit de grave, prejudiciul cauzat fiind de peste 5 milioane lei.

Mihai Lucan este suspectat că a transferat ilegal la clinica sa privată aparatură ce aparţinea Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Un răspuns

  1. SRI+DNA=Soros=UDMR. Totul a fost o petarda a procurorilor puturosi. Sa vada lumea ca-si merita salariile uriase. Acum doctorul se va judeca ani la rand, avocati buni , recurs si altele vor trece 10 ani . Amin !
    Lucan a omorat oameni,despre asta e vorba!!Nu ai avut 2-3000 de euro,nu te a operat,si gata.Dintr-un salar de 350 de euro,de uned sa ai 3000 de euro??Asta e un gunoi ordinar,oricum v a fi inchis.Si oricum nu v a mai trai el linistit,nici pana acum nu o facea,tot cu bodyguard dupa el umbla,are la dusmani la greu.Cum au murit tineri,copii din cauza lui,ca nu a vrut sa ii opereze,asa ii dorim sa moara si nepotii,copii lui,in chinuri,n ar avea noroc de gunoi social,ordinar.
    Acest ziar relata in 2012 ca Lucan a cerut in decembrie 200 mii euro de la Boc pentru clinica de urologie deoarece altfel intra in incapacitate de plata. Tot aici, si cu acea ocazie aflam din declaratia de avere a sotiei lui Lucan, ca Lukmed acumulase pe anul precedent 1,7 mil euro din venituri.
    Cat de bun manager e in privat si cat de incompetent e (acelasi) la stat! (Ironic)
    Daca nici acest criminal nu a fost condamnat la puscarie pe viata si el si complicii lui 300 medici 1000 angajati sute de preoti judecatori procurori sefi politie dicot DNA SRI, va dati seama ce justitie oarba avem!
    Ce ne invata Biserica Ortodoxa si MASSmedia
    Pentru noi smecherii sunt modele. Vrem sa ne identificam cu ei, sa pacalim, sa furam fara sa fim prinsi.
    La gradinita invatam „fura tata din cotet”.
    La scoala „ne descurcam” copiind transcriin referate. La facultate spaguim profii.
    Dupa ea plagiem doctorate.
    La reciclari platim pentru cursuri sau postuniversitare sau platim un Spiru Haret pentru o functie.
    Ni se par normale ca „ne-am” descurcat.
    Avem parlamentari presedinti guvernanti descurcareti samsari de case copii, cheltuieli de milioane euro pe mariri de salri, coloane oficiale nejustificate, banii de cravate etc, si jinduim sa fim ca ei.
    Este o greseala ca guvernul PSD+PL+PD+USR+Monarhia(Lupeasca,afacerea Skoda, 1928-1938 camarila regeasca 25 de guverne in 10 ani)+PC+ALDE+UDMR+PRM+PPDD=aceeasi mizerie PC=FSN, mareste aiurea salariile doctorilor . Se vede ca banii din salarii sunt bani de bomboane pentru acesti milogi ce stau cu mana intinsa, dacav nu le convine sa se duca afara acolo unde sant valori nu nulitati cu fite de geni, scuze sant genii pusti da asta da.

    Ei bine, acesta este rezultatul. Apar descurcareti si in justitie si in politie si in invatamant si in … Medicina …
    Este rezultatul lipsei de instruire a promovarii non valorii a promovarii si recunoasterii hotiei.

    Ce invatam pe copii nostri, ce ne dorim si ce promovam asta avem.
    Repet, acesta e rezultatul.
    Orice comentariu pe baza acestui individ este de prisos. Adica se stie de ani de zile in Cluj despre practicile acestu escroc si nimeni nu a luat nicio masura. Oare de ce? Pentru ca sunt implicati oameni ” grei” atat din Bucuresti cat si din Cluj. Se vorbeste de ani de zile cum inclusiv trafic de organe facut de respectivul… Hai sa fim seriosi, chiar credeti ca o sa faca vreo zi de puscarie ? De ce nu sunt cercetati cei care i-au permis acestui om sa faca ceea ce a facut???
    stii de ce? pentru ca ar ramane oras fara Primar, ar ramane fara procurori locali , SRI-isti, Prefecti, inalti functionari Min. Sanatatii, CASS, etc si alte acronime fara serviciu. S-ar vedea putregaiul care exista si nu se doreste asta. Mai apoi s-ar destructura Mafia Clinicilor Universitare, pastorite de vesnicii profesori, care pun bete inroate cat pot reformelor, iar daca se actioneaza multi vor zbira ca ne sunt luati si putinii medici care-i mai ave,m.
    Cum este posibil ca un criminal ca acest medic sa fie eliberat din arest? In ce tara traim??? A facut ce a vrut din clinica de stat si a beneficiat de bani grei la clinica lui. Un criminal in libertate. Asta justitie! Inafara de Arsinel, niciun pacient nu are cuvinte bune la adresa lui. Toti au fost nevoiti sa cotizeze enorm.
    pai da, ca nenea Arsinel nu a stat la rand sa primeasca un rinichi ca si ceilalti „muritori” de rand, daca trebuia sa astepte ,poate ii venea randul cand ar fi mort demult…E un adevarat Dr. Mengele acest criminal…

    Dr. Lucan face parte din mafia mioritica traspartidica ca si Kioves Coldea Ponta Basescu el a fost Maior de securiate in Comunism dupa lovitura de stat din 1989 a fost facut general de catre Iliescu de brigada apoi avasat de 4 ori de catre Basescu, ultima data decorat de Kioves Coldea Johannis Ciolanis 4 case samsar de case copii organe.
    Numele real dupa care este cunoscut Lucan este Dr. Mengelev este recunoscut ca toti medici romani macelarul din Carpati i se mai spuen ca el este romania plina ce vedem nu este decat un fas al justitiei blege si corupte din romania

    Totul a fost o petarda a procurorilor puturosi. Sa vada lumea ca-si merita salariile uriase. Acum doctorul se va judeca ani la rand, avocati buni , recurs si altele vor trece 10 ani . Amin !

    Pe scurt. Daca va intrebati cum s-a imbogatit acest om, raspunsul e simplu: ca mai toti medicii, consultand la stat si operand la privat.
    Fara a pune la indoiala competentele medicale omul este un escroc.

    Un mason grad 33 satanist si general de securiate avansat de Iliescu apoi Basescu Zis Bercea Mondialul si in Final decorat de Johannis zis Frankenstan(samsar de case si copii) si de Codruta Kioves parasuta de serviciu cu Ghita si Coldea camarila Regeasca Kioves fiind Lupeasca.

    Ungureanu susține că Lucan i-a fi propus atunci să devină el însuși intermediar în rețea și să faciliteze obținerea de rinichi de la diferiți cetățeni săraci. Organele urmau să fie vândute clienților din străinătate. Ungureanu a refuzat și l-a reclamat pe Lucan la secția clujeană a DIICOT, unde nu l-a băgat nimeni în seamă.

    ESCROC TRFICANT DE ORGANE.

    Ucigasea de la Metrou a fost semnalul de alarma , a demostrat ca traim intro socieate fara dumnezeu unde preafericitul si preoti sant diavoli si lumea indiferenta si corupta pe langa o justitie bleaga si oarba de spagi principala vinovata la genociit sant acesti cainii pasnici la oi care de fapt sant lupi procurori judecatori SRI DNA DICOT ANAF OPC SOROS USR UDMR etc.

    Nu are nimic de vazut lacomia cu coeficientul de inteligenta,la noi democratia inseamna sa pagubesti pe toti si tot ce iti iasa in cale o demonstreaza parlamentari,etc , la ce sa te astepti de la restul si ce e trist, e ca nu e singurul.Educati copiii intr-o tara plina de exemple ca astia!

    ………………………………………..

    „Dosarul Lucan(Dr.Mengelev) a aparut dupa aproape 15 ani de la prima plangere pe care Ungureanu a facut-o, desi ereau zeci de mii de plangeri inca de acum 50 de ani, dar nimeni nu a dorit sa le ancheteze Dr fiind Ofiter al Securitati si mare mafiot ii cuparase pe toti. Ungureanu este presedintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie ‘Delia Gradinaru’ care ofera sprijin pentru peste 100 de copii si tineri cu insuficienta renala cronica dependenti de dializa din toata tara. El este din 2003 profesor de Istorie la un liceu din Cluj, iar din 2016 este deputat de Cluj pe lista USR”, scrie cotidianul citat.

    „Colaborarea asta s-a intrerupt cand am aflat ca Lucan face trafic de organe. Daca pentru calitatile lui chirurgicale sa zicem ca-i suportam injuraturile si comportamentul mitocanesc arhicunoscut in clinica, n-am putut sa suport ideea ca cineva profita din disperarea unor bolnavi de a trai si din moartea unor oameni, ca practic cand vorbim despre transplant de la un donator aflat in moarte cerebrala vorbim despre situatia in care cineva moare, ca altcineva sa traiasca ori pentru asta nu se pot face bani, este inuman, este criminal, este strigator la cer”, afirma Emanuel Ungureanu.

    Acesta a povestit un episod din 2003, cand o tanara de 18 ani a murit dupa ce a fost calcata de un motociclist. O fetita internata in spital astepta in acel moment un rinichi de grupa 0, povesteste acesta

    „Profesorul Lucan ne-a chemat la el, pe mine si pe Carmen Lapusan, si de data asta, desi era tot timpul foarte sever, urla si injura, ne-a spus: ‘Copilasi, aveti o misiune importanta, am nevoie de acest rinichi”, continua el.

    In acea seara, nu a fost lasat sa intre in sala de operatii si a descoperit ca rinichiul nu ajunsese la fetita.

    „Am aflat cine beneficiase de transplant Arsinel. Am fost la profesorul Lucan. Am avut criza de nevi, am plans, am trantit usi. El m-a amenintat ca ma da afara, ca ma omoara si transaza ca pe o vita sa plec din clinica, ca alfel va trafica cu organele mele. Ulterior, m-a sunat si mi-a zis sa vin la clinica lui privata, la Direx 2000. Acolo mi-a explicat rolul pe care Emil Sabo (Sabau) il avea in retea si ca ar trebui sa-l inlocuiesc, sa-mi bag mintile in cap, sa ma maturizeze si sa vad cum este viata. Discutia a fost groaznica, a fost pentru zdrobitoare. Am plecat de acolo cu gandul sa spun unor oameni de lucrurile pe care le-am aflat deja. Din acea seara mi-am facut strategia cum sa fac sa explic unor oameni lucrurile pe care le-am vazut”, a mai spus Ungureanu.

    ……………………………………..

    Transplantul de rinichi este o chestie banală (o poate face un rezident de urologie în anul 2) și faptul că nu se face pe scară mai largă este și din cauza acestor megadumnezei ortodoxi locali, care-și închipuie că au inventat roata, sunt prin enșpe mii de comisii pe la ministerul sănătății care blochează inițiative și trag turta pe spuza proprie, traficul de organe! Ce l-ar împiedica pe ministrul sănătății să lanseze o inițiativă de genul, facem o mie de centre de transplant renal în România, finanțăm cu 2-5 milioane de euro centrul, bani ii lom din bugetul bisericii ortodoxe romana prin rechizitionare confiscare banilor si sediilor , de la SRI, Ministerul Justitiei, Interne, DNA, judecatori, parchete, instituti securiste parazit fara nici o utiliate, centrul trebuie să aibă un număr de 200 doctori cu cu 34 specializări, 1000 asistente, 2000 surori, 2000 femei de srviciu bracardieri si personal auxiliar, așteptăm aplicații evaluate de centre de transplant renal din străinătate, peste 30.000 de clinici de stat si private din strainatate au dorit sa deschida centre in Romania dar li s-a cerut spaga de 80 de milioane de euro pentru deschidere si 2 milioane euro pe an taxa de protectie de tip BOR(securista Biserica Ortodoxa Romana , vrednic este vrednic este )! De ce nu se face așa, din cauza unora ca Lucan, Patriarhul Daniel Mason grad 33, mare general de securitate tortionar si criminal, care se cred Megadumnezei în transplant renal și nimeni altcineva din România n-are voie să facă transplant renal! Și din cauză că presedintele Ciolanis samsar de case si copii, kiovesi , Coldea , Ghita, ministrul de interne, sanatati, justitiei este beep, beep, beep, traficati de copii si organe…. Lichidați cuibul ăsta mafiot…

    ……………………….

    IN CAZUL DOCTORILOR NU EXISTA CONFLICT DE INTERESE? SA SE MODIFICE LEGISLATIA SI SA NU-I MAI LASE SA LUCREZE SI LA PRIVAT SI LA STAT. ASTA E SINGURA SOLUTIE.

    …………………………

    toate clinicile universitare sunt pur si simplu niste feude conduse de acesti dinosauri cu suita lor preferata si in rest ceilalti medici de mare valoare din aceste clinici sunt sub teroarea acestor dinosauri . Ministerul sanatatii trebuie sa curme acesta stare de lucruri !Trebuie sa se termine cu aceasta dictatura a acestor dinosauri din toate centrele universitare ale UMF !

    …………………………

    Sunt Magdalena Maria Paraschiva calugarita gravida, despre care cotidianul „Monitorul de Vrancea” a scris in urma cu cateva saptamani

    Eu calugarita m-am dus la doctor :
    – Doctore, nu pot scapa de sughit.
    Doctorul ma consulta si imi spune :
    -Sunteti insarcinata.
    Eu calugarita m-am intoars la manastire si am povestit ce m-ia spus doctorul. A doua zi stareta se adreseaza doctorului :
    – De ce i-ati spus asta calugaritei noastre ?

    – Ca sa o sperii si sa scape de sughit …
    La care stareta :
    -Cel care s-a speriat a fost episcopul, s-a aruncat din turn !!!
    Dr
    -Gadul ca este tata l-a ucis
    Stareta
    -Nu, Gadul ca mai are 6000 de copii cu 2000 de maicute si 2000 de credincioase, la adus la sapa de lemn cu pensia alimentara ce va trebui sa o plateasca la cei 6000 de copii timp de minim 23 de ani, nui mai ajunge bani de luxuri,aur,diamante, etnobotanice cocaina wischi si tigari fine.

    …………………………………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri