Caută
Close this search box.

Șocant: ce conține în realitate apa sfințită și la ce efecte foarte grave poate duce

Urme de fecale, plus bacterii extrem de periculoase, precum E coli, enterococi sau chiar Campylobacter, toate acestea în proporție medie de circa 86 la sută, iată ce au găsit cercetătorii de la Institutul de Igienă și Imunologie Aplicată din Viena în eșantioanele de apă sfințită (agheasmă) ridicate de la lăcașuri de cult de pe întreg teritoriul Austriei. Mai rău: doar un mililitru de apă sfințită poate conține până la 62 de milioane de bacterii, conform acelorași cercetători.

Iar toate acestea în condiții de păstrare a apei sfințite care, totuși, în Austria sunt mai bune decât în multe alte țări europene, între care și România. Așadar, fiind cunoscută ca un element de purificare religioasă și spirituală, dar și ca un adevărat elixir care poate vindeca organismul de diverse dintre boli, apa sfințită a constituit obiectul a numeroase studii efectuate de-a lungul ultimilor ani, între care și cel despre care este vorba aici.

Toate aceste ”componente” găsite în apa sfințită au un efect puternic dăunător asupra omului, putând provoca diaree, crampe abdominale, febră și multe alte complicații. Iar asta nu este totul. Analizele efectuate au relevat și o altă problemă gravă. Apa sfintită conține inclusiv nitrați în cantități foarte mari, care odată introduși în organism pot provoca afecțiuni grave și chiar moartea. ”Populația trebuie să fie informată cu privire la riscurile la care se supun cei care consumă apa sfințită. Este o problemă care a fost ignorată total până acum, dar care este deosebit de gravă, mai ales în condițiile în care oamenii au sistemul imunitar din ce în ce mai slab.”, a declarat Dr. Alexander Kirschner, unul dintre microbiologi, într-un interviu pentru Reuters. (foto avantaje.ro)

Un răspuns

  1. De ce nu scrieti si cu ce este diferita fata de apa obisnuita si de ce nu s a imbolnavit nimeni dupa ce a baut o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri