Caută
Close this search box.

Mihai Lucan, sfidător cu jurnaliștii: Mai am o agendă. Dacă vreți, v-o dau

Profesorul Mihai Lucan a venit, în ziua de Crăciun, la Bucureşti pentru a semna controlul judiciar și a afișat un aer degajat și sfidător în fața jurnaliștilor.

Medicul Mihai Lucan

Întrebat de jurnalişti de existenţa unei agendecu nume din sistemul judiciar pe care procurorii susţin că o deţine, el a spus, potrivit Antena 3: „Uitaţi că mai am încă una, dacă vreţi v-o dau, ca să o analizaţi, ca să vedeţi cât de secretă e”. La întrebarea dacă avea cine să îl protejeze, „la nevoie”, el a răspuns: „Dumnezeu”.

Procurorii au descoperit asupra medicului Mihai Lucan, în seara în care a fost audiat la sediul DIICOT, un jurnal în care acesta avea notat că fosta sa avocată trebuia să facă pentru a-l proteja un sistem relaţional format din procurori, judecători şi angajaţi SRI, dar şi detalii din viaţa procurorului de caz, relatează Agerpres.

Sursele citate au arătat că, având cunoştinţă că este vizat într-un dosar DIICOT, în luna iulie 2017 Lucan ar fi notat în jurnal că fosta sa avocată trebuie să facă un cerc protector în jurul său şi să realizeze un sistem relaţional cu oameni din sistemul judiciar, respectiv procurori, judecători, poliţie şi SRI.

Pe 22 decembrie, Tribunalul Bucureşti a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a medicului Mihai Lucan, acesta fiind pus sub control judiciar într-un dosar în care este cercetat pentru delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei. Mihai Lucan este suspectat că ar fi transferat ilegal la clinica sa privată aparatură ce aparţinea Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri