Caută
Close this search box.

Accident în Hunedoara: Trei persoane rănite grav

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8.00, la Mintia, iar ISU Hunedoara a activat planul roșu de intervenție după ce un microbuz care transporta 9 persoane și un autotren au intrat în coliziune. Potrivit autorităților, șapte persoane au fost transportate la spitalul din Deva pentru îngrijiri medicale, iar două sunt în stare gravă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, locotenent Anemona Doda, a declarat că la fața locului s-a intervenit cu o ambulanță pentru victime multiple, un utilaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Vctimele accidentului au vârste cuprinse între 12 și 60 de ani, iar polițiștii hunedoreni au început investigațiile pentru a stabili cine este vinovat pentru coliziunea celor două autovehicule.
Anchetatoriii spun că accidentul s-a produs după ce microbuzul a încercat să evite un alt autovehicul, dar a intrat în TIR. Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că este vorba despre un accident rutier produs pe fondul circulației pe contrasens. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.
În ultimele zile, pe drumurile din județul Hunedoara au avut loc trei accidente deosebit de grave, toate cu victime multiple, cauza acestora fiind neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri