Consiliul de administraţie al Bursei de Valori (BVB) l-a numit pe Adrian Tănase în funcţia de director general, pentru un mandat de patru ani, potrivit unui comunicat emis de societate.

 

„Numirea lui Adrian Tănase în funcţia de director general intră în vigoare începând cu data la care numirea este aprobată de către ASF în conformitate cu prevederile Regulamentului 2/2006 privind pieţele reglementate şi sistemele alternative de tranzacţionare, cu modificările şi completările ulterioare şi Regulamentului 14/2015 privind evaluarea şi aprobarea membrilor structurii de conducere şi a persoanelor care deţin funcţii-cheie în cadrul entităţilor reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în comunicatul citat de Mediafax.

Mandatul de director general interimar al lui Marius-Alin Barbu încetează la data la care numirea lui Tănase, în calitate de director general al BVB, este aprobată de către ASF. Barbu va reveni la funcţia de director general adjunct.

La finalul lunii noiembrie, Ziarul Financiar scria, citând surse de pe piaţa de capital, că Adrian Tănase, directorul de investiţii al NN Pensii, este noul director general al Bursei de Valori Bucureşti, după ce Ludwik Sobolewski a demisionat la sfârşitul lunii octombrie.

Foto: rador.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 3 =