Caută
Close this search box.

Criminala de la metrou, internată în Spitalul Penitenciar Jilava

Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, la staţia Dristor 1, aceasta decedând în urma impactului, a fost dusă Spitalul Penitenciar Jilava, unde i se evaluează starea de sănătate, precizează reprezentanţii instituţiei.

„I s-a făcut internarea în spitalul Penitenciar Jilava în seara zilei de miercuri. Pentru moment, nu ştim cât va rămâne, de-abia a venit. Nu pot să vă spun diagnosticul. În prezent, este sub supraveghere medicală, i se evaluează starea de sănătate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava, Denisa Ene, citată de Mediafax.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, miercuri, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a Magdalenei Şerban.

„Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, au rezultat următoarele: la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie”, au arătat procurorii criminalişti.

Ulterior, tot marţi, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o altă fată spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

„Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, precizează anchetatorii.

Femeia de 36 de ani a fost supusă unei expertize psihiatrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri