Caută
Close this search box.

Cum a salvat Crăciunul din mâinile lui Grinch de un băiețel de cinci ani din Mississippi

Un băieţel în vârstă de cinci ani din statul american Mississippi a telefonat la serviciul de urgenţă pentru a anunţa că Grinch intenţionează să fure Crăciunul. În urma apelului, poliţia a intervenit şi a operat o ”arestare”, relatează UPI.

TyLon, alături de agentul de poliție. Foto: crimeonline.com

TyLon Pittman a urmărit un fragment din filmul fantastic pentru copii ”How the Grinch Stole Christmas” („Cum a furat Grinch Crăciunul”) şi a decis sâmbătă să ceară ajutorul departamentului local de poliţie din Byram pentru a-l opri pe personajul verde inspirat din cartea omonimă din 1957 scrisă de Dr. Seuss.

Un operator al serviciului de urgenţă 911 a luat în cele din urmă legătura cu tatăl lui TyLon, care şi-a certat fiul. ”Băiete, ar fi bine să încetezi să te mai uiţi la atâtea desene!”, i-a spus el copilului, spre amuzamentul dispecerului, arată și Agerpres.

Însă, apelul băieţelului nu a fost catalogat de poliţie drept o glumă, iar un agent s-a deplasat la locuinţa lui TyLon pentru a-l anunţa personal că nimeni nu îi va fura Crăciunul.

”Fratele meu de cinci ani a sunat la poliţie şi a spus că Grinch le fură oamenilor Crăciunul şi că nu vrea ca acesta să îl fure şi pe al lui, aşa că ei chiar au venit la noi acasă!”, a scris într-un mesaj publicat pe Facebook TeDera Dwayne Graves II, fratele mai mare al lui Tylon.

”L-am întrebat (pe TyLon) ce ar face dacă l-ar vedea pe Grinch, iar el a spus că ne-ar suna şi ne-ar ruga să venim să-l ducem la închisoare. Aşa că am făcut cercetări şi l-am găsit”, a declarat ofiţerul de poliţie Lauren Develle pentru publicaţia The Clarion-Ledger.

În cursul zilei de luni, poliţia l-a ”arestat” pe Grinch şi l-a chemat pe TyLon la secţie pentru o confruntare în scopul identificării.

”Ai salvat Crăciunul locuitorilor din Byram. Curajul tău este fără egal”, i-a spus Grinch lui TyLon, a notat The Clarion-Ledger.

Şeful secţiei de poliţie din Byram, Luke Thompson, i-a oferit lui TyLon o păpuşă Grinch pentru a-i aduce aminte de acest eveniment. În plus, acesta i-a făcut băiatului de cinci ani o promisiune: ”Când vei împlini 21 de ani, întoarce-te şi o să-ţi dau un formular pentru angajare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri