Caută
Close this search box.

Darren Cahill, atac dur la românii care o critică pe Simona Halep: E o stupiditate absolută!

Darren Cahill a acordat un interviu în exclusivitate postului Digi Sport, în care îi atacă pe fanii români ai Simonei Halep care o critică uneori pe nedrept.

Antrenorul australian spune că de multe ori nu le dă atenţie și că unii dintre aceştia habar nu au cum se câștigă un meci de tenis.

Australianul recunoaște că este un antrenor exigent și că i-a cerut elevei sale mai mult decât aceasta putea să ofere pe terenul de tenis.

”Eu vreau ce e mai bun pentru ea şi să fiu sigur că scoate maximum de la cariera ei, dacă cineva poate reuşi asta mai bine şi s-o ajute să ajungă acolo unde îşi doreşte, atunci este în regulă.

Câteodată am cerut prea multe de la ea. Am împins-o în faţă. Poate asta este o slăbiciune de-a mea, dar sper că am făcut-o încât să nu fie prea multă presiune. Poate e mai bine că sunt din Australia şi avem perioade când nu suntem împreună. Asta mai eliberează din presiune. Dar da, cred că sunt un antrenor dur”, a spus Cahill în exclusivitate pentru Digi Sport.

Antrenorul australian le-a transmis un mesaj dur românilor care îi spun cum să joace.

”Sunt multe critici, nu? Da, suntem într-o țară în care aducem multe critici. Nu sunt de acord cu cele spuse. O privesc ca pe cineva care încearcă încontinuu să devină mai bun.

Să-i spun să joace mai agresiv este un nonsens. Este o stupiditate absolută pentru o jucătoare de dimensiunea ei să joace aşa. E felul în care joacă şi în care loveşte, în care deschide terenul şi la cum îşi construieşte punctele. Aud asta mereu. Şi nu aplec urechea.

Sunt oameni care nu au niciun indiciu despre cum se câştigă meciurile de tenis. Doar pentru că e numărul 1 în tenis nu înseamnă că nu există moduri prin care să devii mai bun. Dar e mult mai important pentru mine să simtă jocul şi să facă acest zig-zag în faţa şi în spatele tuşei”, a spus Cahill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri