Caută
Close this search box.

Deşi este sub control judiciar, Radu Mazăre s-ar afla în Madagascar, unde cere azil politic

Fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, aflat sub control judiciar, s-ar afla în statul Madagascar, unde ar fi cerut azil politic, potrivit unor surse judiciare.

IGPR a informat că un bărbat aflat sub control judiciar, care nu s-a prezentat la poliţia din Constanţa pentru semnarea graficului de prezenţă, a informat ofiţerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic, potrivit Agerpres.

Potrivit acestora, sâmbătă, în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat aflat în control judiciar, în baza unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezenţă.

După verificările efectuate, cel în cauză a informat ofiţerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obţine azil politic.

„Conform procedurii, poliţiştii constănţeni au sesizat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Menţionăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicţia de a părăsi ţara. Pe toată perioada existenţei măsurii preventive a controlului judiciar, poliţiştii nu au constatat încălcări ale obligaţiilor impuse”, menţionează IGPR.

Un răspuns

  1. Nici nu mai este -de mult- vorba de mazare***(sau altii ca el), este vorba de sistem -in general- si justitia romana-in special- care este intesata-mai ales la varf- de criminali si banditi, vezi cele 3 cazuri mai notorii(altfel- la alte scale sunt mii), cazul huidu (care a omorat DIN CULPA 3 oamenisi e liber) , ghitza , care mananca zeci de mii de euro/luna prin Serbia si acum, mazare, care -s-ar putea- sa fi gasit locul potrivit(Madagascar o alta tara corupta masiv) si chiar sa-i acorde refugiu, desi este absurd ca cineva sa ceara azil politic imppotriva guvernului din care a facut parte…Idea este ca mai -marii (dragnea, etc.)stiu de acest lucru, si prin acest gest , ei vor sa transmita societatii civile cat si celeilalte jumatati a statului paralel, ca nu au nicio sansa, ei fac exact ce doresc si nimeni nu-i poate opri…iar -si in acest caz- sunt implicate nu doar politicul si justitia,dar si serviciile si politia…In sfarsit, idea-si mai mare- este ca in Romanai cine are bani poate face orice , impotriva a orice, statul „de drept”, este doar o iluzie…(*** altfel, da, mazare este destept si la nivel de individual il inteleg si sunt de acord cu el( mai toti am proceda la fel), este in firea umana ca orice individ sa-si caute interesul personal si imediat, chiar daca s-ar distruge toata lumea…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri