Caută
Close this search box.

După patru ani, Eminem revine cu un nou album ce va fi lansat în 15 decembrie

Data lansării noului album al rapperului american Eminem, după o pauză de patru ani, este în sfârșit cunoscută: va fi la 15 decembrie și va oferi numeroase colaborări cu vedete precum Pink, Ed Sheeran sau Alicia Keys, relatează AFP.

Un extras din cel de-al 9-lea său album intitulat ”Revival” a fost dezvăluit în noiembrie. Este vorba de ”Walk on Water”, în care cântă alături de superstarul Beyoncé. Însă data lansării albumului a fost dezvăluită de abia marți.

Rapperul în vârstă de 45 de ani a oferit câteva detalii pe rețelele de socializare, mai ales numele celor care au colaborat la acest proiect, precum Skylar Grey, Kehlani, Alicia Keys, Pink, Ed Sheeran sau rockerii din trupa X Ambassadors.

Skylar Grey, care figurează pe single-ul ”Tragic Endings”, a mai colaborat cu Eminem. El a compus hitul ”Love the Way You Lie” (2010) în care Eminem cântă în duet cu Rihanna și a avut o apariție pe ”I need a Doctor” al lui Dr. Dre.

Eminem are o singură colaborare cu un rapper mai puțin cunoscut, Phresher, care și-a exprimat pe Instagram bucuria de a fi colaborat cu marele — ”Greatest of all time”—Eminem.

Deși a fost mai discret în ultimii ani, rapperul ajuns la maturitate și-a făcut auzit glasul în două ocazii: pentru a-l critica pe președintele republican Donald Trump și, mai recent, într-un rap improvizat la gala Hip-Hop Awards decernate de Black Entertainment Television.

Foto: nme.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri