Caută
Close this search box.

A ”explodat” Liga Campionilor: show cu 33 de goluri într-o seară de vis a fotbalului

Show cu multe goluri și spectacol total în ultimele meciuri din grupele Ligii Campionilor. S-au marcat nu mai puțin de 33 de goluri, jnele din ele de antologie, iar surprizele au stat să irumpă la fiecare șut sau bară zguduită. Astfel, celebra Sevilla a fost trimisă mîn corzi mpdeștii sloveni de la Maribor, iar galonata Liverpool a stabilit recordul serii, cu un neverosimil 7-0 în fața campionuilor ruși de la Spartak Moscova.

mai mult decât atât: cel mai valoros fotbalist al Lumii, portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), a marcat un gol foarte important în derby-ul extrem de dificil cu Borussia Dortmund şi a stabilit, în acest fel, un record antologic, fiind singurul fotbalist din istorie care a înscris în toate meciurile grupelor Ligii Campionilor.

Cristiano a punctat de 8 ori, astfel: cu APOEL (două acasă, două în deplasare), Tottenham (unul acasă, unul în deplasare) şi în turul cu Dortmund (două).

Real Madrid a învins-o în meciul serii pe Borussia Dortmund cu 3-2.

Fosta campioană a Angliei, Manchester City, a fost surprinzător învinsă de ucranenii de la Şahtior Donetsk. În fine, Liverpool şi Sevilla s-au calificat din Grupa E în faza următoare a Ligii, în timp ce Spartak a prins un loc de Europa League.

Manchester City şi Şahtior merg și ele de pe locul 2 în  primăvara Ligii, iar italienii luie Napoli vor juca doar în Europa League.

Din Grupa G, Beşiktaş şi Porto merg în Ligă, iar Lepzig înEuropa League, iar din grupa H s-au calificat în Ligă, Tottenham şi Real Madrid, în timp ce marea deziluzie Borussia Dortmund ajunge doar în Europa League. (foto goal.com)

Rezultate și marcatori:
Maribor – FC Sevilla 1-1
A marcat: Tavares ’10 / Ganso 76 
Liverpool – Spartak Moscova 7-0
Au marcat: Coutinho ‘4 p., 15, ’50, Firmino ’19, Mane ’47 
Șahtior Donețk – Manchester City 2-1
Au marcat: Bernard ’26, Ismaily ’32 
Feyenoord Rotterdam – Napoli 2-1
Au marcat: Jorgensen ’33 / Zielinski ‘2 
RB Leipzig – Beșiktaș 1-2
A marcat: A. Negredo ’10 p.  
FC Porto – Monaco 5-2
Au marcat: Aboubakar ‘9 p., ’33, Brahimi ’45, Telles ’66 / Glik ’61 p., Falcao ’78

Real Madrid – Borussia Dortmund 3-2
Au marcat: Mayoral ‘8, Ronaldo ’13 / Aubameyang ’45, ’49

Tottenham – APOEL Nicosia 3-0
A marcat: Llorente ’20, Son Heung-Min ’37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri