Ilie Năstase a povestit săptămâna trecută cum i-a fost refuzată prezența în zona oficială, la parada de 1 Decembrie, deși era îmbrăcat în uniforma de general și de cinci ani a fost prezent acolo an de an, alături de fiica lui.

FOTO: infopinia.ro

Năstase a povestit și o întâmplare neplăcută trăită de Simona Halep, care a fost invitată de Președinția României, dar nu a avut documentul printat, iar dovada de pe telefon nu i-a fost luată în calcul. Ca urmare, Simona nu a fost primită, potrivit digisport.ro.

„Pot să să vă spun că Simona a fost invitată oficial de Preşedinţie şi nu s-a dus cu invitaţia scrisă, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul să arate invitaţia şi i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea”, a spus Ilie Năstase la Antena Stars.

1 COMENTARIU

 1. ****FELICITARI SPPului CA AU STIUT SA IMPUNA PROTOCOLUL SI ORDINEA LA TRIBUNA OFICIALA SI PE PARCURSUL PARADEI, DE NU I-AU LASAT PE ASTFEL DE TUPEISTI NERUSINATI CA SIMONA HALEP, SI NON-CONFORMISTI VULGARI CA ILIE NASTASE si altii ca el CA SA TRANSFORME ACEST EVENIMENT SOLEMN AL ZILEI NATIONALE A ROMANIEI IN CIRC IEFTIN!!****

  A RESPECTA Presedintia/Presedintele ROMANIEI MAI INTAI INSEAMNA A RESPECTA PROTOCOLUL PRESIDENTIAL(si NU palavre ieftine!!). Cine sunt acesti TUPEISTI NESIMTITI DE SIMONA HALEP, ILIE NASTASE si altii; SI CU CE DREPT SAU PREROGATIV VREA HALEPTARDA SA-SI IMPUNA PROPRIILE EI REGULI, NESOCOTIND REGULILE PROTOCOLARE ALE PRESEDINTIEI ROMANIEI — REGULI CARE SA MENTINA NECESARUL DE CEREMONIAL CE SE IMPUNE UNUI ASTFEL DE EVENIMENT MARET PRECUM ZIUA NATIONALA A ROMANIEI??!! In plus mai exista si PROBLEMA AUTENTIFICARII DOCUMENTELOR ELECTRONICE (i.e. INVITATIILOR OFICIALE) CEEA CE FACE IMPERATIV A SPPul SA CEARA INVITATILOR LA EVENIMENTELE OFICIALE SA PREZINTE INVITATIILE IN ORIGINAL.
  *****ORICUM, HALEP A FOST TOTUSI INVITATA DE PRESEDINTIE (Dece nu s-a dus acasa sa-si ia invitatia si sa se reantoarca inapoi ca sa intre in tribuna oficiala? DECE TREBUIE SA MAI FACA CIRC ***CAND BINE STIA CA NU S-A CONFORMAT REGULILOR PROTOCOLARE, SI, CA ATARE ESTE NUMAI SI NUMAI VINA EI CA A AVUT PROBLEME SA INTRE LA TRIBUNA OFICIALA DEOARECE EA NU SI-A ADUS INVITATIA IN ORIGINAL asa cum regulile Protocolului Presedintiei Romaniei impuneau, in egala masura, fiecarui invitat??!!); DAR NASTY, CARE NE-A FACUT TARA DE RAS PE TOT MAPAMONDUL CU COMPORTAMENTUL LUI MITOCANESC, DE O VULGARITATE DAMBOVITEANA CU DEADREPTUL GRETOASA(!!) din timpul meciurilor de Fed Cup cu Marea Britanie (si Belgia!) CE NE-A FACUT TARA DE RAS PE TOT MAPAMONDUL****SI CA ATARE NU MERITA SA FIE INVITAT DE PRESEDINTIE**** –SI CE BINE CA PRESEDINTIA NU L-A INVITAT PE GRETOSUL NASTY!–
  **** CE ISI MAI TOT BAGA NASTY BOTUL UNDE NU-I FIERBE OALA, CAND TOTI INVITATII DIN TRIBUNA OFICIALA ERAU INSTIINTATI IN SCRIS DE CERINTELE PROTOCOLARE, BINE-STIIND CA TREBUIE SA RESPECTE INSTRUCTIUNILE PROTOCOLARE, ADUCANDU-SI INVITATIILE IN ORIGINAL CU EI, FARA NICI O EXCEPTIE (asa cum au fost instiintati in scris)??!!

  (DACA NU I-AS FI SCRIS SIMONEI HALEP IN NENUMARATE RANDURI PE FB SI INSTAGRAM DESPRE IMPORTANTA DE A NE CONFORMA PROTOCOLURILOR DIN DIFERITE TARI, DAR PE O URECHE INTRA SI PE CEALALTA IESE… Deh, CUM ITI ASTERNI, ASA DORMI, FATO!!) Daca invitatilor li s-a comunicat sa-si aduca invitatiile in original cu ei, atunci CINE SE CREDE CA E HALEPOASA ASTA SUPRAEXALTATA SA NU RESPECTE ACELEASI REGULI DE PROTOCOL FACUTE PENTRU TOTI, CHIAR SI PENTRU PERSOANE CU MULT MAI VALOROASE DECAT ACEASTA SPORTIVA MEDIOCRA (care, cu exceptia Turneului lui Tiriac, anul acesta nici macar nu a fost in stare sa aduca acasa macar un trofeu sa-si justifice clasarea WTA — DESTUL DE CONTROVERSATA), INCLUSIV SI PENTRU EA??!! Ca doar nu a salvat vieti omenesti sau sa fi contribuit concret la imbunatatirea vietilor oamenilor; nici macar nu a vrut sa joace pentru Romania la Olimpiada de la Rio de Janeiro din 2016. Marilor atleti CAMPIONI AMERICANI NU LI SE FAC INVITATII SPECIALE IN TRIBUNE DE ZIUA AMERICII, IAR ACESTI CAMPIONI AU DECENTA SI SUNT UMILI IN DE AJUNS INCAT NICI MACAR NU PRETIND SA FIE INVITATI CAND BINE STIU CA ALTI OAMENI — SOLDATI EROI AMERICANI (SI/SAU FAMILIILE ACESTORA) ***DAR SI SOLDATI EROI ROMANI SI DE ALTE NATIONALITATI***, CARE AU LUPTAT SI SI-AU SACRIFICAT VIETILE (IN TEATRE DE RAZBOI DE PE TOT GLOBUL) CA INTR-ADEVAR SA TRAIM LIBERI AZI– INTR-ADEVAR TOCMAI ACESTI SOLDATI MERITA SA FIE INVITATI CU MULT MAI MULT DECAT EI!!

  CE MAI TOT VREA NASTY, ACEST BOSOROG LIBIDINOS SI VULGAR, CA DOAR EL SI HALEPOASA — DOAMNE FERESTE!!– NU SI-AU PIERDUT VREUN BRAT SAU VREUN PICIOR; SAU SA AIVE GLOANTE PRIN CORPURILE LOR PRIMITE PE CAMPURI DE LUPTA?! Ar fi fost bine pentru Nasty daca i s-ar fi taiat limba lui spurcata si mincinoasa prin vreun razboi, ca atunci nu mai putea face prostiile de la Fed Cup, SI NU NE-AR MAI FI FACUT SI ROMANIA DE RAS PE TOT MAPAMONDUL.

  CINE RESPECTA PRESEDINTIA ROMANIEI (ca institutie) SAU PE PRESEDINTELE ROMANIEI, MUSAI TREBUIE SA SE CONFORMEZE PROTOCOLULUI IMPUS DE INSTITUTIA PRESIDENTIALA, ALTFEL VETI AVEA PROBLEME!!
  ****FELICITARI DIN NOU SPPului CA AU STIUT SA IMPUNA PROTOCOLUL SI ORDINEA LA TRIBUNA OFICIALA SI PE PARCURSUL PARADEI, DE NU I-AU LASAT PE ASTFEL DE TUPEISTI NERUSINATI CA SIMONA HALEP, SI NON-CONFORMISTI VULGARI CA ILIE NASTASE si altii ca el CA SA TRANSFORME ACEST EVENIMENT SOLEMN AL ZILEI NATIONALE A ROMANIEI IN CIRC IEFTIN!!****
  ****Bine le-au facut SPPistii CA I-AU PUS IN BANCA LOR PE ACESTI TUPEISTI NERUSINATI DE SIMONA HALEP SI ILIE NASTASE! CE BINE CA AU SANCTIONAT-O PE HALEP PENTRU REFUZUL EI PROSTESC DE A SE CONFORMA PROTOCOLULUI PRESIDENTIAL, nelasand-o in tribuna oficiala fara a aduce invitatia in original, dupa cum i s-a cerut de catre Serviciul de Protocol al Presedintiei Romaniei.*****

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here