Caută
Close this search box.

Incendiu violent în Timişoara: o persoană a fost  carbonizată

O persoană a murit, duminică, în urma unui incendiu izbucnit la două spaţii comerciale din Timişoara, aproape 50 de pompieri intervenind cu 11 autospeciale pentru a stinge flăcările.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, incendiul a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Brâncoveanu, din Timişoara, informează Mediafax

Aproximativ 40 de subofiţeri şi şapte ofiţeri au intervenit cu 11 autospeciale de stingere cu apă şi spumă la locul izbucnirii incendiului.

“Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 3000 de metri pătraţi, la două imobile spaţiu comercial şi construcţii din termopan (tip bazar)”, arată ISU Timiş.

„La locul intervenției intervin 11 autospeciale de stingere cu apă și spumă, aproximativ 40 de subofițeri și 7 ofiteri. Incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 3000 de metri patrati, la doua imobile cu destinatia spatiu comercial si cu constructii din termopan (tip bazar) „, au transmis repreentantii ISU Timis.

Incendiul a izbucnit in jurul orei 5:00 și încă nu a fost stins, fiind chemate forte suplimentare de la Buziaș și Lugoj.

Traficul rutier pe bulevardul Constantin Brancoveanu, acolo unde se afla cele doua cladiri, a fost bocat intre intersectia cu strada Ciprian Porumbescu si bulevardul 16 Decembrie.

Patronii care au venit la locul incendiului spun ca tocmai facusera aprovizionarea de sarbatori. Unul dintre ei a povestit ca avea intr-unul dintre magazine covoare de sute de mii de euro.

Un cadavru carbonizat a fost descoperit de pompieri, iar primele date arata ca ar fi vorba despre un om al strazii, deoarece proprietarii de magazine obisnuiau sa le ofere acestora adapost acolo peste noapte de cand a venit frigul.

Foto: opiniatimișoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri