Polițiștii sunt în alertă, după ce persoane necunoscute au sustras, în noaptea de joi spre vineri, o casetă metalică în care se aflau aproape 15.000 de lei, dintr-o agenție de pariuri din municipiul Reșița, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

”În jurul orei 23:50, polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că la o agenție de pariuri din localitate a fost declanșată alarma la efracție. În cel mai scurt timp echipa operativă s-a deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta societății. Din interior au sustras o casetă metalică în care se afla suma de 14.600, bani proveniți din încasările zilei. Cei care pot oferi informații care să conducă la identificarea autorilor sunt rugați să sune la numărul unic de urgență — 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se precizează într-un comunicat de presă remis de IPJ Caraș-Severin.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În continuare se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului, conform sursei menționate.

Foto: libertatea.ro

51 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =