Caută
Close this search box.

Lady Gaga va cânta timp de doi ani pe aceeași scenă

Vedeta de muzică pop Lady Gaga va avea un spectacol permanent în Las Vegas (SUA) timp de doi ani începând din decembrie 2018 la hotelul Park MGM, fostul Monte Carlo, relatează miercuri EFE.

Lady Gaga. Foto: wacotrib.com

Într-un comunicat de presă, cântăreaţa americană şi complexul hotelier au anunţat un acord privind o serie de concerte, al căror număr rămâne de stabilit, ce vor avea loc teatrul Park al hotelului Park MGM.

„Este oraşul lui Elvis, Tony Bennett şi Frank Sinatra, celebrul Rat Pack, al lui Elton John, Judy Garland şi Liza Minnelli. Este visul vieţii mele să pot cânta în Las Vegas”, a declarat Lady Gaga, potrivit Agerpres.

Artista şi-a mărturisit modestia pentru a face parte dintr-o relaţie „istorică” de cântăreţi care au concertat în oraşul jocurilor şi pentru a avea onoarea de a crea un nou show „cum nu s-a mai văzut până acum în Las Vegas”.

„Las Vegas pregăteşte-te să devii capitala universală a divertismentului”, a declarat la rândul său Bill Hornbuckle, preşedintele MGM Resorts International, care a subliniat pasiunea, angajamentul şi creativitatea de care a dat dovadă Lady Gaga pentru a face posibil acest spectacol.

Datele şi vânzările de bilete pentru concertele lui Lady Gaga din Las Vegas vor fi anunţate în curând.

Teatrul Park, cu o capacitate de 5.300 de persoane, include în programul său de anul viitor spectacole permanente ale unor artişti ca Bruno Mars sau Cher.

Lady Gaga, una din figurile reprezentative ale pop-ului secolului XXI, a lansat în 2016 ”Joanne”, cel mai recent album al său pe care l-a promovat într-un turneu mondial, iar în februarie ea a concertat în pauza celui mai popular eveniment sportiv din SUA, gala Super Bowl 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri